Ce faci când ai unghiile foarte, foarte scurte? Le colorezi în roșu, chiar dacă au trecut Paștele. Cred că roșul e singura culoare care se potrivește la unghiile mele când sunt extrem de scurte. Și nu le suport atât de scurte dar uneori n-am de ales. Dacă aș fi mai puțin repezită nu s-ar rupe așa de rău. Acum asta este, mergem înainte.

Oja pe care vreau să v-o arăt astăzi poate părea plictisitoare, poate părea că nu are cum să mai încânte. Este o culoare clasică și, totuși, deosebită.De ce deosebită? Pentru că se aplică frumos, uniform, nu face bule de aer. Se usucă repede în două straturi. Se usucă bine, în sensul că nu te trezești a doua zi cu modelul lenjeriei de pat imprimat pe unghii.

Așa cum v-ați dat seama din titlu, este vorba de Melkior Red Kiss. O oja mare, de 15 ml, să-ți ajungă un an. Culoarea este un roșu închis,, puțin chiar spre maro. Are un luciu deosebit fără niciun fel de top coat.

Pozele au fost realizate a doua zi. Scuzați unghiile puțin bușite. Cum spuneam, sunt repezită și mi-ar trebui, probabil, niște unghii de fier ca să rămână intacte pe o perioadă mai lungă. Oja se menține frumos chiar și după două zile. Dar nu am spălat vase și nici nu am gătit.

Prețul ojei Melkior Red Kiss este de 29 de lei, un preț justificat din punctul meu de vedere, dacă iau în calcul cantitatea din sticluță, calitatea aplicării și rezistența pe unghii.

Acum vă las cu pozele.
mekior 1

melkior 2

melkior 3

melkior 4