Astazi vreau sa va povestesc despre un parfum intens, tineresc, vesel – Midnight Fantasy by Britney Spears. Lansat in ianuarie 2007, Midnight Fantasy este de departe cel mai apreciat parfum al celebrei artiste, inregistrand pana acum cele mai mari vanzari, ocupand primul loc in topul esentelor lansate de Britney si fiind urmat indeaproape de cunoscutul Fantasy.Midnight Fantasy este parfumul de seara ideal, sexy si enigmatic. Este o aroma care fascineaza, exercitand o putere fascinanta asupra celor din jur. Chiar si cea mai subtila atingere de parfum iti va completa tinuta de seara si te va ajuta sa te simti sexy.

Sticluta, de culoare inchisa, este presarata cu cristale svarowski ce se aseamana cu stelele noptii.

Combinand arome de prune si cirese negre, Midnight Fantasy este un parfum care-ti poate da un aer enigmatic, dar relexat. Aromele de orhidee, iris si frezie, alaturi de accente de ambra, mosc si vanilie, completeaza spectrul de miresme ale acestui produs cu adevarat incantator.

Impreuna cu Elizabeth Arden Romania ne-am gandit sa oferim 5 mini-ape de parfum de 15ml Midnight Fantasy by Britney Spears. Cum le puteti castiga? Nimic mai simplu:

– Like paginii Elizabeth Arden Romania
– Like paginii CosmeticeLaTest
– Share public pozei de concurs de pe Facebook


Aveti la dispozitie 7 zile pentru a participa la acet giveaway care se va incheia in data de 3 iunie 2014.
Vor fi luate in calcul doar inscrierile din formularul de mai jos. Acest formular permite o buna evidenta a inscrierilor si ma ajuta ca in momentul extragerii sa nu omit nicio participanta. De asemenea, acest formular functioneaza la fel ca Random.org.

a Rafflecopter giveaway

Asadar, castigatoarele noastre sunt:

Julie Julia
Adriana Huszar

Alexa Ilinca
Alexandra-elisabet Dorofte
Nadia-Alina Candrea


Va multumesc tuturor pentru pariticpare!