Încă din copilărie mi-am dorit să am dinți frumoși și sănătoși, să pot zâmbi fără să mă jenez, fără să-mi fie rușine cu problemele mele stomatologice. Mereu i-am invidiat pe cei care au fost înzestrați cu o dantură perfect dreaptă, albă și sănătoasă. La mine n-a fost cazul… Cred că am început drumurile pe la stomatologie pe la vârsta de 12 ani. Și stăteam cu orele la ușă la cabinetul stomatologic destinat elevilor și toate tratamentele se făceau fără anestezie. Nu-i de mirare că abandonam tratamente neterminate și situația se agrava.

Văd atâta lume în jurul meu speriată de moarte când vine vorba de medicul dentist… Și mă gândesc la mine care după 3 zile de chin și medicamente am reușit să eliberez o infecție dintr-un dinte și atât de bine m-am simțit încât am plâns în hohote pe scaunul de tratament…

Din fericire pentru noi, cei speriați de stomatologi, tehnologia a avansat enorm și totul e acum mult mai ușor, mai rapid și mai durabil. Acum cinci ani mi-am îmbrăcat zâmbetul în porțelan și viața mea s-a schimbat. Am început să am încredere în mine, să râd din toată inima în poze și să nu mă mai gândesc deloc la problemele vechi.

A photo posted by alina.anisia (@alinaanisia) on

De la începutul acestui an, Neoclinique oferă servicii de stomatologie într-o singură zi, cu ajutorul sistemului computerizat CAD/CAM CEREC. Acesta este utilizat de medici pentru a realiza în cabinet lucrări de protetică dentară pentru pacienții care au foarte puțin timp la dispoziție, eliminând toți pașii clasici neplăcuți: amprente, probe, multe vizite la stomatolog (până la 2-3 săptămâni pentru un singur dinte).

La sfârșitul lunii noiembrie clinica stomatologică Neoclinique Unirii a realizat demonstrații de aplicare a unor fațete de compozit ce simulează procesul de aplicare a fațetelor sau coroanelor ceramice de tip SKYN – cel mai nou și revoluționar concept al esteticii dentare ce oferă un zâmbet perfect, dar în același timp natural. Acesta constituie un pas important din procesul rapid și plăcut de consultație estetică oferit de Neoclinique, ce are ca rezultat proba fizică a zâmbetului individualizat, realizat de specialiștii clinicii stomatologice.

caz-neocliniqueClinica de stomatologie București Neoclinique oferă consiliere dedicată, cu ajutorul KPG (Key Patient Guide), un concept nou în stomatologie și un pas important către soluții și servicii idealiste oferite pacientului. Acest serviciu exclusivist a apărut ca răspuns la nevoile de comunicare ale pacienților și este constituit dintr-un reprezentant al clinicii care deține toate informațiile necesare pentru pacient, alcătuind o punte între acesta și medic. Reprezentantul ajută pacientul să ia cele mai bune decizii, se dedică problemelor acestuia și are grijă să asigure o calitate excelentă a serviciilor și a comunicării până la sfârșitul tratamentului.

În cadrul consultației de estetică dentară, pacientul trece prin următoarele etape:

  • Discuția problemelor și dorințelor pacientului cu specialistul, consultația clinică, dar și efectuarea unei radiografii panoramice și a unui set de fotografii în scop medical.
  • O discuție cu specialistul despre planul propus de acesta, vizualizarea simulării digitale a zâmbetului ideal, realizat cu ajutorul DSD (Digital Smile Design), dar și aplicarea fizică a fațetelor de compozit exact ca în simularea digitală, fațete dentare ce vor fi precum un test drive, arătându-i pacientului rezultatul final.

Iar pentru cei speriați de durere, dar și de acele seringilor cu anestezic, începând cu luna decembrie 2016, Neoclinique va fi prima si singura clinica din lume care va înlocui seringa clasica folosita pentru anestezie cu un sistem computerizat de anestezie locala, fără durere, confortabil 100% pentru pacient, eliminând astfel din start frica de injecția clasica, mersul la stomatolog devenind relaxant.

Despre Clinica stomatologică Neoclinique

De 10 ani, clinica stomatologică Neoclinique oferă servicii dedicate în totalitate pacientului și personalizate în funcție de dorințele și nevoile acestuia. Până în anul 2016, echipa de peste 40 de persoane a clinicii a tratat mai mult de 35.000 de pacienți. Aceasta este una dintre puținele clinici stomatologice din București care are și orar de weekend, respectiv Luni-Sâmbătă între orele 8-21, atât în Neoclinique Unirii (Str. Th. Speranția 14, et. 1, Sector 3), cât și în Neoclinique Militari (Str. Roșia Montană 6, Sector 6).

Pentru mai multe informaţii despre clinicile Neoclinique accesaţi: www.neoclinique.ro