Inca imi plac nisipoasele chiar daca au aparut la toate firmele, mari si mici. Atata timp cat au putin sclipici/sidef in ele sa vina toate la mine. Nu ma supar.
Asteptam de ceva vreme colectia Gumdrops de la Nicole by OPI, inca nu le-am vazut in magazine. Dar ce stiu eu? N-am mai umblat prin magazine de un car de vreme. Oja de azi e primita in cadrul intalnirii bloggeritelor din Bucuresti, intalnire despre care intentionez sa va scriu si eu doar ca mai astept macar o poza-doua cu mine. 
My Cherry Amour de la Nicole by OPI este o nuanta de rosu-movuliu-visiniu cu particule multicolore pe care, evident, este aproape imposibil sa le prinzi in poze. Mai ales in perioada aceasta cand soarele acum este 10 minute dupa care nu mai e toata ziua. Desi se numeste “cherry” ma duce cu gandul mai degraba la o visina foarte coapta.
Am aplicat-o in doua straturi si a rezistat eroic doua zile in conditiile in care am unghiile super-pilite de cand mi-am dat jos gelul si nimic nu sta pe ele mai mult de o zi. Si-am mai si spalat putin de mana. Am completat varfurile sarite si am mai aplicat un strat de oja si parca imi place si mai tare. Probabil data viitoare am s-o aplic din prima in 3 straturi.  
Pentru ultimele doua poze am improvizat un “micro-studio” folosind lumina de la telefon. Se vad putin de tot particulele colorate. In realitate oja arata mult mai frumos si ma bucur ca nu e un rosu clasic. 
 
Am vazut in brosura B&B si Kendra oferta doua oje Nicole by OPI la 35 de lei insa nu stiu daca au adus si gama Gumdrops.
Va place? Ati incerca-o?