La început de primăvară Bourjois ne aduce noua gamă de rujuri cu textură mată Rouge Edition Souffle de Velvet. Elegante și diafane la atingere, rujurile Rouge Edition Souffle de Velvet oferă buzelor o acoperire delicată și mată precum o atingere de catifea.

Produsul vine în 8 variante proaspete și seducatoare îmbogățite cu agenți de hidratare și protecție. Cu note delicate de parfum de coacăze și violete, textura unică a noilor rujuri Rouge Edition Souffle de Velvet oferă o culoare mată, intensă și luminoasă cu o rezistență de până la 10 ore.

De la nuante diafane de roz până la nuanțe îndrăznețe de violet – prună, portocaliu sau caramel, Bourjois își vor înveseli zilele de primăvară. In plus, recipientul din sticlă mată conferă produselor un aspect elegant.

Aici v-am prezentat un ruj din seria apărută acum doi ani – Bourjois Rouge Edition Velvet, în nuanța 09 Happy Nude Year. Ieri am dat o tură prin Kendra să văd noile rujuri și pot să vă spun că cel mai tare m-a atras Fuchsiamallow – mov fucsia perfect pentru primăvară-vară. Produsul mi s-a părut ceva mai dens comparativ cu gama veche, la fel de fin la atingere și cu o putere mare de acoperire. Pătează dar nu foarte tare, cred că depinde foarte mult de modul în care îl aplici (aplicare, eliminare exces, re-aplicare).Roses ZOOm packgroupe pack1b oranges ZOOm packCele opt nuanțe sunt:
Plum Plum Pidou. Dependentele de culori puternice pot zâmbi cu încredere. Vor fi încântate de nuanâa violet-prună ce lasa buzele ușoare precum atingerea catifelată de mătase.
Fuchsiamallow. O nuanță intensă de roz pentru buze delicios de atrăgătoare.
Carameli Melo. O alchimie subtilă în pasteluri de maro și roz pentru o nuanță care te va cuceri complet!
Cherryleaders. Nuanța de roșu intens: savuroasă și atrăgătoare precum o cireașă.
Coquelic’oh! O nuanță densă de roșu – portocaliu.
Ravie En Rose.
Un roz seducător și delicat pentru buze numai bune de sărutat!
VIPeach.
Nici roz, nici oranj, nuanța corai transformă culoarea buzelor tale în cea a piersicii coapte.
Orangélique. O nuanță oranj fresh și energizantă pentru un zâmbet seducător, dar în același timp angelic.Souffle de VelvetPrețul de vânzare recomandat este de 53,5 lei, însă acesta variază în funcție de magazin. Vă recomand să-l căutați în hypermarket-uri. Din experiență vă spun că acolo am găsit prețurile cele mai bune.