apivita-eye-serum

De fiecare dată când realizez un machiaj una dintre etapele mele favorite este mascarea cearcanelor. Pentru că, fie că vorbim de un smokey, un machiaj colorat sau unul natural, frumusețea acestora va păli dacă există cearcăne, pungi sub ochi, pigmentare excesivă. Ați fi tentate să credeți că talentul unui make-up artist stă în măiestria de a picta ochiul în fel și chip, eu vreau să vă uitați atente cu următoarea ocazie și să observați că frumusețea pielii este cea care schimbă total o femeie.

Iar până la machiaj, cum am mai spus de atâtea ori, importantă este îngrijirea. Niciun produs de decor nu se va așeza frumos pe un ten nehidratat corespunzător, pe o piele care suferă din cauză că nu are parte de hidratarea de care are nevoie. Recent am fost rugată să ajut pe cineva să-și aleagă un fond de ten. Nu ne mai văzusem de mult timp și eu o țineam minte cu tenul frumos, de când o machiasem. Cand am văzut pielea uscată cu coji și urme de acnee m-am blocat. Venisem cu temele făcute, dar am ajuns să mă uit în gol și să nu știu ce fond de ten să recomand, pentru că fondul de ten era ultimul lucru de care avea nevoie tenul ei.

Eu am 34 de ani și, spre rușinea mea, nu am o rutină de îngrijire a tenului. Cred că treaba asta cu rutina îmi omoară cheful, indiferent de activitatea pe care trebuie s-o desfășor. Totuși, m-a ajutat foarte mult și mă ajută faptul că am produse bune și le aplic, chiar dacă nu într-o anumită ordine sau de două ori pe zi. Fie că am un ser concentrat special pentru zina ochilor, un ser sau o cremă care pot fi aplicate și sub ochi, zilnic această zonă are parte de atenție. Și se observă. Și am insistat mereu că nu există produse de ochi care să facă minuni când răul deja a fost făcut, când ridurile au fost lăsate să se instaleze. Nu poți repara într-o lună ce ai lăsat să se deterioreze în câțiva ani. Sau poți, dar e nevoie de o seringă și ceva anestezie, în niciun caz de o cremă de îngrijire.

Totuși poți menține ceea ce ai, poți ajuta pielea să arate tânără pentru mai mult timp sau poți repara când semnele înaintării în vârstă sunt abia la început.

Despre APIVITA v-am mai vorbit pe blog. A făcut parte din favoritele verii, iar recent a lansat 5-ACTION EYE SERUM – picături prețioase de frumusețe ce atenuează semnele de oboseală și de îmbătrânire din zona ochilor.

Cu 96% ingrediente naturale, Serumul  are ca scop restaurarea unui aspect sănătos și frumos al privirii și îmbunătățirea deteriorăilor estetice ale pielii din zona ochilor, oferind un tratament unic, pe bază de ingrediente active puternice, precum:

  • Extract de crin alb, cu acțiune anti-inflamatoare și lipolitică, ce reduce pungile de sub ochi și cearcănele, oferind hidratare pielii;
  • Complex de cupru: crește vitalitatea fibroblastelor și colagenului, având acțiune asupra ridurilor din jurul ochilor și contribuind la fermitatea pielii;
  • Infuzie din 3 specii de ceai de munte grecesc (patent), care a înlocuit apa din formula, cu puternic rol antioxidant, ce potențează proprietățile de hidratare și foto-protecție ale produsului;
  • Extract patentat de propolis: fiind o inovație exclusivă APIVITA, acesta protejează eficient împotriva îmbătrânirii premature.

5-ACTION EYE SERUM îmbunătățește fermitatea pleopei superioare, netezește ridurile, estompează semnele oboselii (cearcăne, pungi), hidratează pielea sensibilă din jurul ochilor și conferă luminozitate acestei zone. Privirea devine mai relaxată și întinerită.