Am o slabiciune pentru noutati in materie de produse cosmetice iar cele din brosura AVON imi atrag adesea atentia. Am recunoscut si recunosc ca detin mult prea multe oje si, tocmai de aceea, m-am oprit cu greu la o singura nuanta din noua gama Art of change – Contrast Coral.
Aceasta oja se desebeste de altele din brosura prin faptul ca se inchide la culoare cand peste ea este aplicat un top coat transparent. M-a atras ideea si am fost foarte curioasa sa o incerc. A avut si China Glaze o astfel de colectie acum mai multa vreme dar n-am reusit sa pun mana pe niciun exemplar. AVON e si ieftina si foarte accesibila asa ca am riscat (mult spus riscat, mai degraba mi-am facut o pofta).
In imaginea de mai sus vedem cam cum ar trebui sa arate oja de astazi. Ca sa spun sincer, la culoare nu am fost dezamagita, chiar daca seamana mai mult cu nuanta din mijloc decat cu ce trebuia sa fie. Dezamagirea a venit la consistenta. Este o oja pe baza de apa, as zice, chiar daca are acelasi miros de dizolvant ca si suratele sale din alte game. Tocmai de aceea, daca nu ai unghii si cuticule perfecte (ceea ce nu e cazul la mine) se va aplica in dungi, ba mai gros, ba mai subtire, ba deloc. Daca faci greseala sa revii cu pensula peste ce ai aplicat cu o secunda mai devreme s-a distrus tot. Acesta este semn ca se usuca repede. Intr-adevar, se usuca repede insa se usuca tot asa, cumva in valuri si nici al doilea strat nu face ca situatia sa fie cu mult mai fericita. Sa nu cumva sa indrazniti sa aplicati al treilea strat! Va arata ca si cum ati fi aplicat o oja veche si intarita.

Dar sa va arat si pozele. Nu ma ascund…. dupa deget 🙂 Le-am prelucrat cu drag si spor pentru ca aratau trist de tot dar sunt deja la a doua incercare de a prezenta oja pe blog si pentru a treia nu mai aveam rabdare.

Inca ceva despre AVON Art of change nailwear: se consuma foarte repede. Dunga din prima poza a articolului arata corect cata oja mai este in sticluta dupa aplicarea in doua straturi la doua maini.

Cat despre rezistenta… nu exceleaza. Dupa un dus a inceput sa se cojeasca. Dar aici sunt subiectiva. E vorba de unghiile mele pe care, oricum, nimic nu prea rezista.

In concluzie, aceasta oja nu este ce am sperat eu. Sunt putin dezamagita, desi nuantele imi plac. Pretul ei este, asa cum puteti vedea in poza, de 12,99 de lei.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?