DoutzenKroes nutri gold ulei Extraordinar

Folosesc de mulți ani uleiuri în ritualul meu de îngrijire. Am început cu cel mai ușor de procurat, uleiul de măsline, pe care am ajuns să îl combin cu diverse uleiuri mai… exotice (avocado, primula), cel mai adesea în măștile de păr. Nimic nu face părul mai sănătos și mai strălucitor așa cum o face o mască de uleiuri, aplicată cu regularitate. Pentru ten, însă, am fost ceva mai reținută. Poate pentru că niciun ulei nu mi s-a părut suficient de unul singur (am încercat ulei de sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci, ulei de primula). Nu am avut niciodaă răbdarea să creez o combinație pe care s-o aplic cu regularitate pe ten. Recent, însă am descoperit uleiul de argan pe care îl iubesc dar nici pe acesta nu-l aplic zilnic, nu înlocuiește 100% crema mea de noapte.

Săptămâna aceasta L’Oréal Paris  a lansat gama de îngrijire Nutri Gold Ulei Extraordinar care combină efectul uleiurilor într-un mod absolut unic.

Uleiul Extraordinar Nutri Gold este un tratament facial de revitalizare a tenului creat cu un mix unic din 16 uleiuri esențiale și prețioase cu proprietăți antioxidante și cu efecte anti-îmbatrânire. Produsele oferă hidratare intensă confortul tenului, la orice vârstă. Acestea ne îmbie cu o textură fină și revitalizantă, care redă pielii stralucirea naturală. Gama de produse reprezintă un senzational elixir anti-imbatranire pentru ten pe care îl hrănește și îl hidratează instantaneu.

Uleiul Extraordinar Nutri Gold conține 8 uleiuri esențiale: lavandă, măghiran, rozmarin, mușcată, trandafir, mușețel, portocală și lavandin precum și 8 uleiuri prețioase: jojoba, măsline, floarea soarelui, măceșe, caisă, passiflora, tărâțe de orez și porumb.

Prețul noilor produse este de 43 de lei, atât pentru cremă cât și pentru ulei.

Voi folosiți uleiuri în ritualul vostru de îngrijire?