melvita ulei de argan
Unul dintre ingredientele mele preferate în materie de îngrijire a pielii este uleiul de argan. Am avut rezultate bune cu acest ulei în perioada în care aveam probleme cu tenul. Nu este un compus care să se potrivească tuturor (nu cred că există așa ceva), însă dacă ți se potrivește nu ai cum să nu îl iubești. Anul acesta, mai mult ca niciodată, am fost mai deschisă la informația cu privire la îngrijirea tenului și am învățat foarte multe. Sunt mult mai atentă la ce pun pe tenul meu și am învățat să aleg produse mai bine formulate. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Dacă timpul ăsta, care zboară de m-a zăpăcit de-a dreptul, îmi va permite să fac o postare despre preferatele anului, unul din brandurile de pe listă este Melvita și aceasta datorită produselor de corp cu ulei de argan. Le-am devorat pe amândouă – ulei de duș și loțiune de corp. Acum a venit vremea să încerc și produsele de față și vă spun sincer că abia aștept.

Gama Melvita Argan Concentré Pur conține produse cu proprietăți extraordinare de hidratare și întinerire:

Youthful Cream-Oil oferă fermitate pielii, reduce ridurile și remodelează ovalul feței.

Youthful Fluid este o loțiune cu textură ușoară și fluidă, ce se potrivește tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită în orice sezon. Datorită ei, tenul devine ferm, ridurile sunt reduse, iar conturul feței este  redesenat.

Youthful Eye Care reduce considerabil ridurile talpa gâștei. Pielea din jurul ochilor va fi protejată, astfel că fața va avea un aspect natural, mai tânăr.

Youthful Oil-Serum conține un amestec de ulei de argan și aminoacizi din plante. Cu o textură neuleioasă, este perfect de aplicat dimineața, hrănind în profunzime pielea și oferind fermitate. Serul este produsul de îngrijire care nu trebuie să lipsească din rutina unei femei și la care aceasta nu trebuie să se zgârcească niciodată, așa că nu uitați să includeți în ritualul vostru de înfrumusețare un ser!

Argan Extraordinary Water conține extract din frunze de argan, extract de ovăz și acid hialuronic. Este o formulă fără uleiuri, cu o textură fluidă, ușor de aplicat. Imediat după folosire, pielea este netezită și revitalizată.

melvita ulei de arganVoi ați încercat produsele de îngrijire Melvita? Ce mi-ați recomanda?