1. gel de dus yves rocher

Iubesc gelurile de duș Yves Rocher de mulți ani și am vorbit de nenumărate ori despre ele pe blog. Favoritele mele sunt gelurile de duș cremă din gama Jardins du Monde, în special Bob de cafea din Brazilia și Nucă de Macadamia din Guatemala. Pe cel din urmă, cel puțin, îmi vine să-l mănânc. Și-mi plac mult edițiile speciale de Sărbători cu arome de mere, portocale, ciocolată, zmeură. Dacă stau să mă gândesc, nu cred că am avut vreunul care să nu-mi placă, doar că la unele întind mâna mai des decât la altele.

Recent, Yves Rocher a lansat trei noi arome în gama Plaisirs Nature, însă vorbim de ceva complet diferit de ce am folosit până acum în materie de gel de duș. Cele trei noi produse, cu arome de Masline & Petit Grain, Mango & Coriandru și Vanilie Bourbon au la bază respectul pentru natură.

gel de dus yves rocherVorbim în primul rând de o formulă foarte concentrată, o sticluță de 100 ml fiind suficientă pentru 40 de dușuri. Am fost foarte intrigată de acest lucru și am ținut neapărat să testez înainte să scriu. Picătura de produs suficientă pentru spălarea întregului corp este de fapt cantitatea dozată de sistemul inovator prezent în capac. Practic răstorni sticluța, o apeși, iar cantitatea rezultată este cea de care ai nevoie pentru duș. Vorbim de un duș cu burete. Spuma rezultată pe acesta este arhi-suficientă pentru cpălarea întregului corp.

Fiind vorba de o formulă foarte concentrată, suficientă pentru 40 de dușuri, echivalentul unei sticle normale de 400 de ml, vorbim și de o sticluță mult mai mică, deci mai puțin plastic consumat. (Apropo de plastic, nu uitați că acesta poate fi reciclat, v-am dat detalii aici). O sticluță mai mică înseamnă mai multe produse într-un camion și, astfel, mai puține camioane pe drumuri. Deci mai puțină poluare. Așa cum probabil știți, sectorul transporturilor de mărfuri și persoane reprezintă important generator de poluare.

Și, dacă vorbim de geluri de duș Yves Rocher, ne gândim automat și la arome. Masline & Petit Grain este menit pentru relaxare și echilibru, Mango & Coriandru aduce cu el energia vitală pentru dimineti tonice, pline de optimism iar Vanilie Bourbon este o aromă a senzualității. Preferatul meu, iubitoarea de fructe, esteMango & Coriandru, poate pentru că am nevoie de energie, cum de vreo 5 zile am renunțat să mai consum cafea.

Produsele sunt disponibile în magazinele Yves Rocher din mall-uri și pe site-ul Yves Rocher la prețul de 17,9 lei. Dar, după cum știți multe dintre voi, dacă vă abonați la newsletter-ele Yves Rocher primiți tot felul de oferte și reduceri și produse cadou.