Imi luasem gandul de la aceasta comanda iherb. Imi propuneam zi de zi sa le trimit un e-mail dar ba uitam ba ma incurajam sa mai astept, totusi, o zi. Nu avea cine stie ce valoare dar deja mi se termina si samponul, gel de spalat pe fata tot amanam sa cumpar si stateam fara si asa mai departe.  

Coletul a ajuns sifonat serios, ca si doua dintre produsele din el. Apreciez foarte mult modul in care cei de la iherb securizeaza sticlele pentru a nu se varsa. 

Dar sa va arat ce am avut in el.


Sampon revitalizand Nature’s Gate cu jojoba, 532 ml, 5,09$. Luat la recomandarea Georgianei pentru scalpul meu sensibil. 
Ovaz instant cu mar si scortisoara, 10 pliculete a cate 35 g pentru 4,36$. Am luat aceasta varianta pentru ca mi-a placut cel mai mult dintre cele cumparate in comanda anterioara. 
Eucerin, Gentle Hydrating Cleanser, Fragrance Free, 237 ml, 6,25$. E atat de laudat peste tot incat trebuia sa-l am. 
Balsam de buze Madre Bees, 4,25g, 0,85$ – achizitionat tot in urma recomandarilor din blogosfera. Deja imi place foarte tare.

 

Manusele Ecotools pentru hidratare – 3,32$. Deja nu mai am nevoie de ele. Imediat ce a trecut frigul cuticulele mele si-au revenit. Am sa le folosesc, totusi, sa vad la ce sunt bune.
Carticica Stress, Anxiety, and Insomnia am ales-o de la Freebies. Pare interesanta la prima rasfoire.
Cadou am primit o acadea si o bucatica de material textil care banuiesc ca-mi va folosi la sters ochelarii.   
Per total am platit 25,87$. Cam pe la suma aceasta am sa ma invart si de acum incolo pentru ca deja mi se pare riscant. Coletul meu a venit prin Suedia. Am plasat comanda pe 1 martie, coletul a plecat din SUA pe 5 martie si a ajuns ieri, 9 aprilie in starea aceasta:

Iar produsele lovite sunt acestea:
Pot fi folosite/consumate fara probleme.

Comenzi voi mai da, cu siguranta, insa am fost asa amarata in asteptarea acesteia incat nici n-am mai dat atentie eventualelor tentatii.
Voi aveti wishlist-uri de pe iherb?