Apivita Rose Pepper family
Primăvara înseamnă pentru multe dintre noi, mai ales pentru cele mai leneșe ori comode, un moment de panică. Vine vremea mersului la plajă și a afișării în costum de baie. Aici noi, femeile, ne împărțim în mai multe echipe: cele care se pun pe-o luptă crâncenă cu mult-detestata celulită, cele care se acceptă așa cum sunt (aici le-aș include pe femeile care au înțeles că lupta e uneori mult prea obositoare și fără final și au decis să capituleze) sau chiar nu le pasă și cele care nu calcă pe la piscină ori pe la mare.

La vârsta mea, care începe cu 3, am ajuns să cedez în fața celulitei, mai ales după luni întregi de alimentație foarte sănătoasă la finalul cărora n-am remarcat nicio schimbare, însă refuz să accept pielea moale, lăsată. Intenționez (deși cam amân, prin stilul caracteristic) să mă întorc la sală. Nu sunt neapărat motivată, însă am lângă mine la birou vreo 9 ore pe zi pe cineva care mai are puțin și mă ia pe sus. Aș putea să mă prind cu gheruțele de lenea mea, precum o pisică, însă este prima persoană căreia nu i se pare stupid să te duci la sală doar pentru banda de alergare și asta îmi crește voința. De-a lungul timpului am avut încercări și la fitness, și la aerobic, pilates, kangoo jumps, role puse în picioare prima oară la 25 de ani… banda este singura care mi-a rămas la inimă și pe care aș fi în stare să merg accelerat mai bine de o oră.

Și, ca să fiu și mai motivată să am un corp frumos la plajă, în viața mea a sosit cremă pentru fermitate și remodelare corporală de la APIVITA. Și mi-am promis că nu o voi abandona într-un colț de baie așa cum am făcut cu atâtea altele.Pe lângă mirosul plăcut și revigorant, crema conține extract de piper roz, cafea verde și o combinație de uleiuri esențiale de trandafir, ienupăr și piper negru care împreună ajută la menținerea fermității pielii, intensifică microcirculația și remodelează conturul corpului. Deși încălzește puțin pielea, nu îți dă acea senzație că îți iau foc zonele pe care ai aplicat-o. Consistența de loțiune o face ușor de întins, aceasta făcând posibilă o aplicare pe o perioadă mai îndelungată a produsului.ROSE PEPPER CREAM

Crema face parte din gama ROSE PEPPER de la APIVITA care îmbină îngrijirea corporală zilnică cu un tratament holistic anticelulită, oferind fermitate și remodelare corporală pe tot parcursul anului. Produsele au  proprietăți hidratante puternice și o aromă revitalizantă de trandafir și piper, ce relaxează simțurile și conferă o stare de bine, lăsând pielea cu un aspect tonifiat și catifelat. Datorită conținutului ridicat de ingrediente naturale, de până la 100%, gama Rose Pepper poate fi utilizată zilnic, îmbinând perfect îngrijirea corporală cu tratamentul anti-celulitic.

Pe lângă cremă pentru fermitate și remodelare corporală (150 ml, preț 125.99 lei) noua gamă mai include următoarele produse:

Ser intensiv pentru fermitate și remodelare corporală 150 ml: cu extract de ardei roșu, trandafir, piper negru și alte 12 uleiuri esențiale prețioase, acționează în profunzimea pielii și elimină grăsimile localizate, în mod natural. Cu absorbție imediată, îmbunătățește elasticitatea, fermitatea și revitalizează aspectul pielii. Preț: 125.99 lei

Ulei de masaj pentru remodelare corporală 150 ml: cu 100% ingrediente de origine naturală, extract de piper roz și o combinație activă de 15 uleiuri esențiale, uleiul de corp Rose Pepper stimulează microcirculația, detoxifiază și elimină retenția de apă (îmbunătățind aspectul și textura pielii), regenerează celulele epidermei, hidratează și netezește. Preț: 110.99 lei

Gel de duș cu uleiuri esențiale 300 ml: cu 84% ingrediente naturale, curăță delicat și menține hidratarea naturală a pielii, oferă protecție antioxidantă și acțiune antiseptică eficientă. Îmbogățit cu uleiuri esențiale de trandafir, piper negru și ienupăr, relaxează simțurile și conferă o stare de bine. Preț: 53.99 lei. Acest produs trebuie neapărat să ajungă în baia mea, după experiența foarte plăcută cu gelul de duș cu miere pe care mai am puțin și îl voi epuiza.

Gama ROSE PEPPER nu conține parabeni, silicon, ulei mineral, propilen glicol, etanolamină, ftalați.

Produsele APIVITA se găsesc în lanțul de farmacii Sensiblu sau în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City, București.