Am decis sa experimentez si eu ideea pe care am vazut-o pe acest blog pentru ca de-a lungul timpului de foarte multe ori blogul meu a fost gasit in cautari de “cum sa-ti ondulezi parul fara ondulator” care duceau la acest articol. Este o metoda simpla pe care o poate adopta oricine cu parul cel putin de lungime medie.
Si mie mi-a iesit asa:

Pasii procedurii se gasesc aici:

 

Nu este prima incercare de a-mi ondula parul astfel si, normal, in timp inveti sa adaptezi metoda la nevoile parului tau. Prin urmare, n-am mai folosit banda elastica asemeni celei folosite in filmulet ci o bentita flausata indoita pentru ca suportul sa fie unul mai gros.

Ca si produse de styling de aceasta data n-am folosit nimic inainte de ondulare si nici nu voi folosi fixativ pentru ca nu am de gand sa ies din casa. A fost doar o incercare cu noua bentita. Saptamana trecuta am folosit spuma de par Biosilk si fixativ Nivea feel&hold de nivel 4 din 5. S-a mentinut frumos dar s-ar fi mentinut si mai frumos daca dimineata cand am plecat spre serviciu nu era ceata si foarte multa umezeala.  
Nu prea recomand acest tip de ondulare fetelor cu parul subtire si usor uscat. Poate doar daca in locul bentitei se va folosi o banda de burete rotund asemeni bigudiurilor de alta data (nu stiu daca si unde s-ar putea gasi asa ceva)

Ce spuneti? Veti incerca si voi aceasta metoda?