Mai fac si eu tampenii. Macar pot comunica mai departe sa nu le mai faca si alte fete. Azi ochiul meu de vultur cand vine vorba de prostii… pardon… cosmetice… a localizat o cutie pe care scria Kayan Professional Crack Polish (urasc cuvantul “professional” scris pe toate mizeriile dar am zis sa-l ignor) la un butic de la statia de metrou Aviatorilor. Cumparat pe loc, era doar o cutie disponibila, sansa unica!! :))
O cutie cu 3 sticlute. Baza alba – oja pe baza de apa care se usuca cu foehnul (ceva de genul scrie pe cutie), s-a uscat in cateva secunde cu foehnul, oja crapacioasa (maro in setul meu) care, de asemenea, se usuca cu foehnul si top coat.

Ce-a iesit? Un dezastru. Si am fost perseverenta, am incercat de 3 ori :))) De fapt de 4 dar primul a fost o mizerie, nu se pune.

1. Ce e mult strica dar e cel mai ok rezultat din cele experimentate (strat gros si de alb si de maro)

2. Strat subtire, efect…aproape zero

3. Tot aiurea…

A doua si-a treia oara n-am mai aplicat top coat.

Peste oja normala se usuca repede cu foehnul (10 secunde, maxim) si daca dai cu unghia se.. “scutura”. Ramane ceva de genul…


Probabil “zgariat” cu putin talent si cu un top coat calitativ ar iesi ceva interesant. Dar nu azi. N-am mai avut rabdare…

Asa arata “minunile”…

Daca dati peste asa ceva, nu cumparati! Nu va faceti iluzii. Mai bine dati 35 de lei (Saloanele Abbate) pe OPI decat 15 pe… nimic, la metrou.