Cred ca m-am gasit si eu sa va arat si sa va povestesc despre perlele iluminatoare Yves Rocher tocmai cand s-a epuizat stocul de pe site. Acesta produs s-a strecurat in cosul meu de cumparaturi fara un motiv anume, fara sa simt vreo nevoie sau vreo pofta. Pur si simplu mi s-a parut simpatic. Ma grabeam sa ajung la o valoare a comenzii pentru a primi cadoul din oferta si n-am stat prea mult pe ganduri. 

Ambalajul perlelor este elegant si practic. Imi place mult capacelul de siguranta care le tine presate si le impiedica sa zgdrangane in timpul transportului, capacel care se fixeaza bine si nu se scoate tocmai usor. 


Produsul are un miros care pe mine ma duce cu gandul la pudrele de alta data. Insa nu este foarte puternic si nu se simte pe ten.


Cat despre efecte… producatorul spune: “perlele discret sidefate […] va vor uniformiza tenul in mod delicat, revigorandu-l. Pentru un efect care pune in valoare orice nuanta de ten”. Cum vad eu tenul dupa aplicarea pufului…”sidefat”? Ca un fel de “hainele noi ale imparatului”, daca stiti povestea cu acelasi nume. Ok, exagerez, insa efectul este foarte, foarte subtil. 

Asa arata pe mana, aplicate cu degetele:


Insa cu pensula se ia ceva de genul…

Pare mai degraba ceva prafuit. Am remarcat o usoara iluminare a tenului insa despre uniformizare n-as putea sa va povestesc. 
Nu incarca tenul si nici nu mi-au provocat vreo problema. Imi pare genul de produs pe care si daca il aplici in exces tot nu se vede urat. 

Nu consider aceste perlele iluminatoare ceva de care sa am neaparat nevoie. Totusi, m-au facut sa vreau sa incerc si alte produse similare (poate am sa gasesc ceva sa ma impresioneze) si deja am pe drum noile perle Giordani de la Oriflame pe care le-am vazut la cineva si pe care mi le-am dorit instant.

Voi folositi perle iluminatoare? Le considerati necesare in machiajul de zi cu zi?