Azi din nou despre modă, sau, mai bine zis, despre placerile mele în materie de ținute pentru sezonul cald. Refuz să cred că mai e foarte puțin din anotimpul meu preferat și-mi stă gândul tot la floricele și rochii vaporoase.

Nu mă plâng, am facut ceva shopping vara aceasta și am pus mâna pe câteva piese pe care le voi purta multe sezoane de acum înainte. Dar să trecem la articolele must-have pentru vara mea.

Rochiile ample. Cum să nu iubeasca o comodă ca mine rochiile lungi? Nu știu voi cum sunteți, dar eu în rochii strâmte și pe tocuri mă simt ca o marionetă de lemn.  Salopetele. Toate salopetele să vină la mine! Vara asta am cumpărat patru – două eu, două cadou pentru prietene! Mi se par atât de lejere și ușor de purtat. Nu sunt rochii dar te îmbracă dintr-o mișcare. Și sunt al naiba de comode! În imaginea de mai jos toate sunt de la H&M, dar eu am cumpărat și Mango, NewLook sau Koton. Acum că au început reducerile, nu le ratați!

Rochii cu flori. Ce-ar fi vara fără flori: Rochii de toată ziua, rochii de ocazie, cum vreți voi și pentru toate bugetele. Piesele alese de mine costă în jur de 100 de lei și se potrivesc și la birou, și la o plimbare, și la o ocazie deosebită. Poate că cea din mijloc este puțin mai pretențioasă dar, purtată cu balerini bej devine mai prietenoasă pentru toată ziua. Dacă n-ați ajuns încă la mare, sigur vă căutați încă piesele pe care să le purtați la plajă. Un pareo vesel sau, de ce nu, alb trebuie să îți facă neapărat loc în bagajul tău.

Costum de baie? Vreau și eu cinci! Dacă anul trecut am preferat costumele dintr-o piesă, anul ăsta am ales costume cu sutien cu push up sau fără bretele. Și mă bucur că am investit în Jolidon. Chiar am simțit diferența de calitate!

Vă place sau nu, a fost si va mai fi (după 15 august) sezon de nunți! Nu mă omor după ele dar dacă mirii îmi sunt apropiați, nunțile sunt pentru mine o mare bucurie. Anul trecut a fost fratele meu, anul acesta prietena mea dragă din copilărie, iar anul viitor va fi fratele soțului. Bucurie mare în familie! Dacă vara asta m-am supărat tare și mi-am luat o salopetă pentru că nu găseam nimic și nu mai aveam timp să caut, la anul promit să nu mă mai las pe ultima sută de metri. Evident, pentru seară prefer rochiile lungi!


Voi cum vă îmbrăcați vara asta pe stradă, la birou, la mare sau la ocazii? Care e piesa voastra favorită pentru sezonul cald?