Săptămâna trecută a fost una foarte frumoasă pentru mine. Luni a trecut repede pentru că marți urma să merg… la mare! Cât de tare e asta? Să mergi la mare în timpul săptămânii… E adevărat că am ajuns acasă la 9 seara foarte obosită și am fost puțin obosită și a doua zi, însă joi și vineri m-am trezit fără alarmă la 6.25 și m-am bucurat de liniștea dimineții, având tot timpul la dispoziție să mă aranjez, să mînânc, să mai fac și puțină ordine prin bucătărie…

Mi-a prins atât de bine ziua la plajă! Nici nu mă așteptam. Ca să fiu sinceră nu-s mare fană a litoralului românesc și nici a aglomerației care se întâmplă pe drumul către mare în weekend, așa că mai mult de 2 vizite pe vară nu prea prestez.

Plaja Sensiblu este altceva. Atenția acordată tuturor detaliilor te ajută să te bucuri cu adevărat de timpul petrecut la malul mării. Aceasta este situată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu și este destinată turiștilor de toate vârstele. Pe plajă se află în permanență un specialist Sensiblu pentru a ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și pentru a oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon.
Plaja Sensiblu are o capacitate de 400 locuri/șezlonguri cu umbrele foarte mari pentru ca tu să poți râmâne în siguranță la plajă chiar și peste orele recomandate pentru expunerea la soare. Eu personal am apreciat foarte mult acest lucru, nefiind o iubitoare de soare puternic direct pe piele. Adevărul este că mă bronzez destul de ușor, chiar purtând SPF 50, nu trebuie să fac eforturi sau sacrificii pentru asta, de aceea prefer umbra unei umbrele foarte mari. Dacă merg la ștrand stau efectiv la umbră, sub copaci dacă se poate.

Deși alcoolul nu este recomandat pe caniculă, dacă vreți un răsfăț ocazional pot să spun că barmanii fac un Aperol de zile mari. Aperolul spritz este preferatul meu de vreo trei veri încoace, așa că am gustat din multe locuri și cel de pe plaja Sensiblu are un 10+ de la mine!

Fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activități relaxante alături de familie pe plaja Sensiblu aveți parte de o mulțime de surprize: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil).

Și pentru ca distracția să fie completă, veți putea imortaliza momentele din vacanță printr-un GIF. Pe o podea gonflabilă, în permanență udă, veți putea să plonjați pe podea, alunecând dintr-o parte în alta. La sfârșit, va fi amplasat gif-makerul, ce va surprinde toate râsetele și veți primi pe telefon poza astfel încât să o încărcați pe social media.

Vă las cu câteva imagini care vă vor face, cu siguranță poftă de soare!