The Body Shop Honey Bronze 1
Stau de ceva vreme cu pozele încărcate în draft. Vreau să vă povestesc despre două produse care-mi sunt foarte dragi și mă tot gândesc de unde să încep. În ultima vreme n-am mai avut nici timp și nici inspirație și  am preferat să mă țin departe de blog, decât să scriu mecanic. Sper că mi-am revenit. Cert este că mi-era dor.

Este vorba de un blush iluminator și un autobronzant din colecția Honey Bronze de la The Body ShopThe Body Shop Honey Bronze 2Honey Bronze Highlighting Dome, nuanța 02 Pink, este primul blush cremos din toată experiența mea de makeup maniac. Am mai avut acum cca. doi ani câteva produse cremoase în tub sau chiar lichide, însă nu am reușit să obțin cu ele aceleași efecte pe care le vedeam pe internet, așa că am renunțat. Am rămas cu ideea că eu cu produsele cremoase/lichide nu mă pot înțelege. Până a sosit în viața mea Honey Bronze Highlighting Dome. Acest produs este sub formă de baton solid însă la aplicare este cremos.

Mi-a luat ceva să mă obișnuiesc cu el, să experimentez cum ar sta mai bine (peste pudră sau în loc de pudră, pe post de iluminator combinat cu blush pudră sau singur), cum să-l aplic, cât să aplic, cu ce să-l întind…

Dar să vă povestesc mai întâi despre culoare. Deși se cheamă 02 Pink, eu îl văd ca fiind nuanța ideală de portocaliu-corai deschis, cu un efect de iluminare wow. Vă spun sincer că am făcut senzație și am primit o grămadă de complimente când l-am purtat. Îmi place să trasez o dungă pe osul obrazului și să îl întind cu degetele. Dacă mă simt îndrăzneață mai aplic încă una, pentru accentuare. Dacă vreau să obțin doar un aspect sănătos și iluminat îl întind bine și aplic sub el un blush pudră (de obicei Coralista de la Benefit). Nu l-am putut potrivi cu nicio pensulă din colecție. Aplicatul direct cu batonul și întinsul cu degetele constituie metoda mea preferata și singura acceptabilă de aplicare a produsului.

The Body Shop Honey Bronze swatchÎn imaginile de mai jos avem varianta… undeva la mijloc. Culoare nici foarte îndrăzneață dar nici întinsă foarte bine. Trebuie să recunosc că aspectul sănătos al tenului meu mi-a dat curaj. N-am uitat și nici nu cred că voi uita vreodată ce înseamnă să ai imperfecțiuni serioase și să nu poți purta nimic pe obraji…
The Body Shop Honey Bronze face 2Și o poză full size pentru că-mi place mult cum a ieșit.
The Body Shop Honey Bronze face
Fiind un produs cremos, se lipește bine de tot de ten, indiferent dacă este aplicat peste crema cu SPF (mai nou aplic o cremă transparentă cu SPF și puțină pudră și atât), peste pudră sau peste fondul de ten. La finalul zilei îl găsesc tot unde l-am apliat, cu condiția să nu-mi pun mâinile pe față. Dar asta cred că se aplică la orice produs, cremos ori pudră.

Cel de-al doilea produs din „program” este autobronzantul care se ia la spălat – The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist. Nici acesta nu este primul produs din clasa lui pe care îl folosesc dar cred că este de departe preferatul pentru că:

* se aplică treptat, șansele fiind minime să-l aplici neuniform sau să păteze. Ba chiar am insistat să obțin o culoare vizibilă, temându-mă să nu mă mozolesc și aplicând cantități mici de tot
* se lipește strașnic, neexistând riscul ca picăturile de transpirație să „sape” canale pe pielea picioarelor
* rezistă bine de tot fără să se ia pe lenjeria de pat sau pe haine. Da, am dormit cu un picior colorat, tocmai ca să văd ce se întâmplă. Nu s-a întâmplat nimic, a doua zi arăta la fel și nu murdărisem nimic.
honey-bronze-tinted-leg-mist_lDupă cum puteți vedea în imaginea de mai jos, conferă un aspect natural, nici roșiatic, nici gri. Deși nu pare în poze, eram destul de bronzată și din vacanță, eu având și așa pielea ceva mai închisă la culoare comparativ cu alte persoane.
The Body Shop Honey Bronze legsÎn imaginea de mai jos puteți consulta listele de ingrediente ale celor două produse – în sânga Honey Bronze Highlighting Dome, nuanța 02 Pink iar în dreapta The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist.
The Body Shop Honey Bronze ingredientsPrețul pentru Honey Bronze Highlighting Dome, nuanța 02 Pink este de 45 de lei (6,5 g valabil 24 de luni de la deschidere) iar pentru The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist este de 84 de lei (125 ml valabil 24 de luni de la deschidere) .

Voi ați încercat aceste produse? Dacă nu le-ați încercat, vă spun sincer că ambele își merită toți banii.