M-am decis sa ma inscriu la aceasta campanie brusc, in ultimele doua-trei ore de inscriere cand am vazut anuntul pe un blog. Nu stiu daca Trender trimite newsletter-e dar eu nu primesc nimic.Am considerat ca pot sa ofer o parere pertinenta legata de produsele supuse testarii, fiind purtatoare de lentile de contact de mai bine de 2 ani, cu 3 tipuri de lentile incercate pana in prezent.

Ce m-a tentat la DAILIES? In primul rand faptul ca sunt de unica folosinta, ca pot purta in geanta o astfel de pereche pentru situatiile cand pur si simplu nu ma inteleg cu lentilele mele (despre care am scris aici) caci sunt zile cand se murdaresc, sau am eu ceva in ochi si, pur si simplu, vad dublu – asta se intampla la cate un ochi, mai rar de o data la doua luni. Sau, mai sunt situatii cand plec din oras si uit sa-mi iau solutia de intretinere la mine – s-a intamplat o singura data dar a fost suficient cat sa invat lectia.

Pachetelul l-am ridicat vineri, dupa ce primisem mail ca s-au trimis pachetelele de 4 zile. Imi pare rau ca l-am ridicat atat de tarziu, insa organizatorii campaniei s-au gandit ca n-are sens sa trimita in mai multe optici, desi ne solicitasera sa alegem optica de unde ne este mai usor sa ridicam – eu alesesem optica din Mall Vitan… Well, la Unirea ajunsesem si joi dar n-am putut iesi de la metrou din motiv ca se pusese furtuna…

Mi-a placut ce-am gasit in pachetel. Astazi am gasit timp sa fac si o poza. Brelocul este atat de haios. Chiar aveam nevoie de unul pentru setul de chei de la noua locatie unde m-am mutat.

Am si pus in ochi azi prima pereche. Prima impresie? Sunt foarte moi (aceasta e de bine) insa trebuie manevrate cu mare grija caci riscul sa fie scapate pe jos este mare. Nu s-au asezat in ochi la fel de repede ca lentilele mele obisnuite pentru ca, asa cum spuneam, fiind moi, trebuie mai multa grija. Senzatia dupa aplicare… se simt foarte natural, la prima… “atingere” pare ca nu ai nimic in ochi si, desi masuratorile de pe cutie difera putin de cele de pe lentilele mele, nu-s nici mai mari, nici mai mici.

Am sa le tin toata ziua in ochi si am sa va povestesc maine cum s-au comportat.

P.S. Pliantele sunt, in parte, promise, insa am 7 in loc de 5, asa ca va pot oferi 3 dintre ele. Cu un pliant puteti merge la Optica Optimed srl, Str. Cornelui Coposu, Nr. 101, Bucuresti (sau la celelalte optici partenere din tara – lista aici) cu conditia sa sunati mai inainte la nr. 021.323.97.31 pentru a va asigura ca au dioptriile de care aveti nevoie. So, cine vrea pliant? (primul venit, primul servit – pot trimite si prin posta).

Atat pentru azi.

O duminica minunata va doresc tuturor!