M-am gândit mult cum să abordez un subiect delicat, o problemă cu care se confruntă multe femei și pe care sunt foarte, foarte recunoscătoare naturii că n-o am. Am cunoscut și cunosc multe femei care se confruntă cu constipația. Poate părea un clișeu, o problemă banală sau chiar amuzantă însă pentru persoanele afectate poate reprezenta un adevărat chin.

Multe dintre ele au fost la medic, de unde au primit cam aceleași soluții standard. Pentru unele alimentația vegană a fost o soluție pe termen scurt, altele apelează la sucuri de fructe și legume ori diverse combinații de cereale. Pe termen lung, cred că niciuna nu a găsit acea soluție care să rezolve problema.

Trecând peste disconfortul evident, constipația poate avea tot felul de efecte negative asupra corpului: acumularea de toxine, balonarea și chiar acneea. Ba chiar se poate ajunge și la condiții de sănătate aproape tragice dar nu vreau să sperii pe nimeni. Important este să vă faceți la timp și regulat toate analizele acelea mai mult sau mai puțin înfricoșătoare.

toxin
Azi vreau să vă vorbesc despre o soluție potențială pentru această problemă –  Toxin de la Dr Shiffa.

De ce Dr Shiffa? Produsele acestui brand sunt 100% naturale și au la bază rețete vechi de peste 500 de ani, reușind, datorită complexității formulelor de obținere și a concentrațiilor ridicate de substanțe active, tratarea pe cale naturală a peste 120 de afecțiuni. Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.  Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa. Capsulele sunt, de asemenea, de natură vegetală, 100% din celuloză.

TOXIN – Detox – Dr Shiffa este un adjuvant natural pentru detoxifierea organismului, accelerând procesele de transformare și de neutralizare a toxinelor și eliminarea acestora. Produsul poate ajuta ficatul, vezica biliară și rinichii în procesele de digestie și excretie, în caz de constipație și balonare; reglează tulburările de tranzit intestinal fiind, în același timp, un bun antioxidant și energizant.

Ingrediente active: Frunze, radacina si fructe de Telina (Apium graveolens), frunze, radacina si fructe dePatrunjel (Petroselinum sp.), radacina de  Ginseng (Panax ginseng),  fruct de Fenicul(Foeniculum vulgare), Celuloza 120 mg (capsula)

Și nu doar că vă vorbesc despre un produs ce vă poate ajuta, aș vrea să vă ofer ocazia de a-l încerca. Pun la bătaie un tub Toxin de 120 de capsule, rezervă pentru 30 de zile. Tot ce trebuie să faceți este să fiți fani/fane ale paginilor de Facebook CosmeticeLaTest și Dr Shiffa Romania și să introduceți în formularul de mai jos numele cu care ați dat like celor două pagini. Numele voastre nu vor fi vizibile, tocmai de aceea am ținut neapărat să folosesc acest formular.

a Rafflecopter giveaway
Câștigătoarea este Nadia-Alina C.