A trecut ceva vreme de la ultimul articol cu produse consumate și era cat cât pe ce să rămân fără ambalaje. Cineva voia să mi le arunce. De parca n-ar ști cât de strângătoare sunt și cât de greu mă despart de produsele mele, chiar și când a rămas doar ambalajul din ele…

În weekend-ul trecut am reuști să pozez o grămadă și am ceva material. Numai să îmi găsesc timp să aștern cuvintele… Dar să trecem la treabă.
ziaja
Încep cu produsele Ziaja, pe care le vânez pe unde apuc și le ofer cadou și îmi plac tare mult. Gelurile de duș Bubble Cola și Bubble Gum sunt delicioase. Miros, așa cum le spune și numele, a cola și a gumă de mestecat. Vin în cantități generoase și m-au ținut o grămadă. Recunosc că ultimele folosiri s-au transformat în spumant. Mai am și altele de pus la treabă, tot Ziaja.

Masca de păr cu lapte de capră mi-a ajuns pentru câteva folosiri (nu uitați că am părul foarte lung). Mie-mi place mult mirosul. Este o mască potrivită pentru îngrijirea de rutină. Lasă părul ușor de pieptănat, dar nu neapărat foarte moale cum îmi place mie. Pe de altă parte… numai mie-mi place părul foarte moale, n-am mai auzit alte persoane cu așa dorință.

Ultimul produs este un șampon. Recunosc că nu mai știu exact ce știe să facă. Eu l-am vrut pentru scalpul sensibil. Din păcate a fost ok doar pe lungime. Ca o paranteză, sunt din nou în criză cu scalpul. Iarăși am coji/bubițe care se lasă cu sângerări dacă încerc să le îndepărtez. Chiar nu știu ce să mă mai fac…
bioderma
Bioderma Sensibio H2O nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este produsul pentru ten care s-a întors cel mai frecvent în baia mea. Cumva nicio altă apă micelară nu mă satisface la fel de bine, mai ales în cazul machiajului ochilor. Sfat: nu frecați ochiul machiat. Țineți discul demachiant îmbibat cu Bioderma câteva secunde pe ochi. Machiajul se va topi, pur și simplu.
`dove
Produsele Dove au fost un răsfăț complet. Mi-au dat părul pe care mi-l doream – moale, lucios și neted. Condiția a fost să le folosesc pe amândouă la aceeași spălare, ceea ce n-a ținut prea mult. Masca s-a terminat prima. Am fost puțin dezamăgită de cantitatea de produs din cutie și am ceva suspiciuni în legătură cu activitatea angajaților din hypermarket-ul de unde am cumpărat-o. Nu insist pe gamele din care fac parte produsele, sunt convinsă că toate mențin calitatea oferită de acestea din imagine.
BU
B.U. in action este deodorantul meu preferat. Dacă îl vedeți pe undeva la reducere dați-mi de veste. Trebuie să realimentez stocul.
syoss
Șamponul Gerocossen Capilmed a fost blând dar, din păcate, tot n-a fost ok pentru scalp. Pe fir, însă, mi-a plăcut mult. Pe de altă parte, n-aș insista cu un șampon antimătreață doar pe fir…

Masca de păr AVON Planet Spa Amazonian Treasures miroase demențial și e MOV! Cum să nu-ți placă? Unde mai pui și că lasă părul hidratat și își menține mirosul după uscare… O voi mai cumpăra, cu siguranță.

Șamponul Syoss Platin Control 100 Extreme mi-a fost recomandat ca înlocuitor pentru Clear care-mi făcea bine și căruia i-au tot schimbat formula până ce nu mi-a mai fost de niciun folos, ba din contră. Din păcate cu al doilea tub nu m-am mai înțeles. Îmi provoacă bubițe și mâncărimi. Cum spuneam mai sus, trec printr-o perioadă nefericită cu scalpul. Aseară m-am spălat pe păr, m-am uscat, iar de dimineață m-am trezit scărpinându-mă sălbatic. Nu mai rezistam. Am și dormit prost din cauza scalpului. Ultimul șampon folosit este un Vichy pentru scalp sensibil pe care mă pregăteam să-l laud într-o postare. Nu mai este cazul… N-a fost să fie.
moschino
Moschino Glamour, mica mea bijuterie, s-a terminat. Mult timp l-am iubit. Spre finalul sticluței ajunsesem să nu-l mai simt. Voi lua o pauză înainte să mă reîntorc la el.sare epsom
Sarea Epsom, luată de pe Iherb, e minunată pentru băi relaxante în cadă, mai ales înainte de somn. Mineralele pe care le eliberează în apă îți dau o stare de bine. Aș recomanda-o mai ales combinată cu sare roz de Himalaya.
nivea
Am mai epuizat un demachiant bifazic Nivea, cu siguranță nu ultimul. Dacă nu mă aprovizionam din DM, unde tot ce nu e marca lor e mai scump ca în alte locuri, cu siguranță îl cumpăram iarăși. Eh, data viitoare.

Am terminat și scrubul Farmona (review aici). Delicios și eficient.
batiste
Ultimul, dar nu și cel din urmă, este iubitul meu Batiste dark & deep brown, care în cea mai mare parte a timpului zace într-un colț. Dar și când am nevoie neapărată de el, îi dedic adevărate ode 🙂 E salvatorul situației. Am backup pentru tot anul la produsul acesta!

Atât pentru astăzi. Voi ce produs din cele terminate în ultima vreme ați cumpărat din nou? Eu cu siguranță voi mai lua Bioderma Sensibio H2O, Dove, B.U., Planet Spa și cât mai multe Ziaja.