maybelline the collosal go extreme leather black
A venit vremea să termin un review ce stă în pending de săptămâni bune. Și am făcut bine că l-am amânat, pentru că produsul și-a schimbat consistența, si, prin urmare, și efectele, într-un mod care m-a surprins mai mult decât plăcut. Produsul despre care urmează să vă povestesc este Maybelline The Collosal Go Extreme! Leather Black, un mascara pe care l-am primit la inaugurarea insulei Maybelline din Mall Promenada.

Ambalajul negru cu auriu respectă forma cu care Maybelline ne-a obișnuit la gama Collosal.

The Collosal Go Extreme! este genul de mascara care te impresionează prin dimensiunile periuței. Nu știu cât de bine se poate observa în imaginea de mai jos, însa credeți-mă pe cuvânt că e mult mai mare decât o periuță obișnuită. Perii sunt normali, moi, flexibili și din plastic, nu cauciucați. Forma, însă ajută mult, mai ales pentru genele de la extremități.  De asemenea, periuța este fixă și conferă fermitate în aplicare, ajutând la obținerea unor gene curbate.
maybelline the collosal go extreme leather black periuta brush
Când am început să îl folosesc pot spune că nu era produsul meu favorit. Și nu pentru că n-aș fi obținut cu el ceea ce îmi doresc de la un mascara, ci pentru că pasta era ceva mai lichidă, iar eu trebuia să îl aplic în două straturi, așteptând să se usuce primul. Era un proces mai anevoios. Avantajul a fost că puteam să mă opresc la primul strat și era suficient pentru un machiaj discret.

Dar cui îi place un mascara discret? Genele trebuie să fluture, să impresioneze, nu-i așa? În imaginea de mai jos avem genele naturale, genele cu un strat de Maybelline The Collosal Go Extreme! Leather Black și genele cu două straturi de produs.
maybelline the collosal go extreme leather black periuta swatch 2Evident că am continuat să-l folosesc, chiar dacă îmi punea răbdarea la încercare, și după vreo două săptămâni lucrurile au inceput să se schimbe. Acum obțin efectul a două aplicări anterioare din prima, dacă insist puțin, câteva secunde în plus.

În imaginea de mai jos avem un „înainte” și două „după”. Îmi place că oferă alungire, volum și curbare și face să pară că am gene. Se menține toată ziua fără să se întindă sau să se fărâmițeze. L-am purtat chiar și pe ploaie plus vânt și totul a fost în regulă.
the collosal go extremePrețul recomandat este de aproximativ 39 de lei. Îl puteți cumpăra de la orice stand Maybelline, de la Mall Promenada, unde există prima insulă Maybelline sau online de

Momentan este produsul meu preferat pentru gene. Voi ce mascara folosiți în prezent?