the_body_shop_british_rose_
A venit momentul să vă spun câteva cuvinte despre cele două produse din gama British Rose de la The Body Shop pe care am avut plăcerea să le testez în ultimele săptămâni. Este vorba despre loțiunea de corp Exfoliating Gel Body Scrub și Instant Glow Body Essence.

După cum am mai menționat pe blog, The Body Shop a împlinit anul acesta 40 de ani de existență și a ales să marcheze evenimentul printr-o gamă de produse cosmetice îmbogățite cu esență de trandafir.

Am să încep cu scrub-ul de corp The Body Shop British Rose. Acesta vine ambalat într-un borcan negru opac, foarte elegant, într-o cantitate de 253 de grame. Textura este de gel, cu particule exfoliante fine, dar eficiente. Am apreciat că nu lasă acea peliculă uleioasă la suprafața pielii. Deși de multe ori îmi place să-mi simt pielea hidratată și parfumată cu uleiurile din scrub-uri, am momente când vreau ca exfoliantul să exfolieze și atât. Pentru hidratare pot reveni cu un gel de duș cremos ori cu o loțiune de corp. Totuși, deși excesul de ulei lipsește din produsul The Body Shop, pielea rămâne fină și netedă, fără senzație de uscăciune.

Producătorul recomandă folosirea exfoliantului de corp de 2-3 ori pe săptămână. Pentru mine o singură dată este suficient. În primul rând pentru că sunt cam leneșă și nu mă feresc s-o recunosc, și în al doilea rând pentru că nu simt nevoia să îmi exfoliez pielea de pe corp mai des.
the_body_shop_british-rose
Despre loțiunea pentru corp British Rose Instant Glow Body Essence vreau să vă spun că m-a cucerit în primul rând prin textură. Este lăptoasă, apoasă, nu prea unsă, dar hidratantă. Se întinde foarte ușor, pătrunde instant în piele și lasă o ușoară strălucire, mai greu de sesizat la lumină artificială. Tocmai de aceea am consumat atât de puțin, deși produsul îmi place: o păstrez pentru vară pentru că vreau să asociez strălucirea cu pielea bronzată. Pe de altă parte sper să rezist tentației de a o lua cu mine la serviciu și de a o ține mereu pe birou.

Pe partea de hidratare o consider potrivită pentru o piele normală. Dacă aveți pielea uscată, genul acela de piele care nu poate sta fără cremă după duș, cred că nu veți fi satisfăcute pe deplin de puterea ei de hidratare. Eu sunt mulțumită că nu lasă peliculă uleioasă la suprafața pielii și că nu durează mult s-o aplic și să intre în piele.

Fiind vorba de trandafiri, o aromă în trend în acest an, ați putea fi reticente în a da o șansă produselor din gama British Rose. Sunt convinsă că multe dintre voi detestați mirosul acela puternic și ușor învechit de esență de trandafir bulgăresc, însă vă asigur că nici nu poate fi vorba de așa ceva. Mirosul gamei British Rose de la The Body Shop este unul subtil, delicat, plăcut. Este trandafir și…. încă ceva. Aroma persistă pe piele după aplicarea loțiunii, iar mie-mi place că îmi parfumează pijamalele și mă bucur de miros chiar și a doua zi.
the_body_shop_british_rose
Produsele se găsesc în magazinele The Body Shop sau online pe thebodyshop.ro. Prețul pentru Exfoliating Gel Body Scrub este de 89 lei (253 g) iar pentru Instant Glow Body Essence de 88 lei (250 ml).

În această perioadă magazinul online The Body Shop oferă o reducere de 20% la pachetele cadou selecționate pentru ca iepurașul să vă poate face o bucurie la un preț accesibil.

Voi ați încercat ceva din gama British Rose de la The Body Shop?