Ieri, 24 aprilie, 2014, a avut loc deschiderea oficiala a primului magazin INGLOT din Bucuresti, in complexul comercial Baneasa Shopping City  – vanzoleala mare, lume multa, lume buna si multa, multa culoare.

Eu am mentionat de mai multe ori acest brand pe blog pentru ca este unul dintre favoritele mele. A fost chiar tentatia vacantei de acum doi ani cand am mers in Spania.

Fondata in urma cu peste 30 de ani, compania INGLOT Cosmetics este acum unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de produse make-up adresate segmentului pro si nu numai. INGLOT este o prezenta constanta la toate evenimente internationale de beauty, pe podiumurile Fashion Week si pe platourile de televiziune. Brandul INGLOT este prezent in 57 de tari, avand peste 450 de locatii de retail.

“Suntem incantati sa deschidem un nou magazin INGLOT Cosmetics. Acesta va fi primul nostru magazin deschis in Bucuresti si suntem foarte multumiti ca am gasit o oferta pentru un spatiu de retail in Baneasa Shopping City, un mall ravnit de multe branduri”, a declarat Marinela Mirea, general manager al INGLOT Cosmetics Romania si Austria.

Si, ca sa nu va trimit la 5 articole anterioare, va arat mica mea colectie INGLOT adunata in doi ani. Dupa cum vederi, sunt fana a fardurilor iar Duraline este un produs putin spus genial – cu el poti face tus din orice fard, indiferent de calitatea lui, poti reinvia tusuri crema uscate, se poate folosi ca primer pentru ochi, etc. Pigmentul 85 este un duochrome superb, foarte greu de surprins in poze.

Vreau sa va las cu cateva poze realizate de mine la evenimentul de aseara.

 
 

Produsele si catalogul in format PDF cu preturi pot fi viziualizate pe site-ul INGLOT. Pentru makeup artisti si bloggerite INGLOT ofera un discount de 20%.

Mai multe imagini din magazin gasiti pe Facebook.

Va plac produsele INGLOT? V-ati facut lista de dorinte?