Save&Shop Care&Give (SSCG) este un proiect de voluntariat, o alta modalitate a unor oameni obisnuiti de a ajuta animalele fara stapan din Bucuresti.
Am scotocit prin sifoniere, cutii si sertare si am gasit multe lucrusoare frumoase, bine intretinute, care nu ne mai folosesc sau poate nu ne mai incap, dar care si-au pastrat farmecul, utilitatea si valoarea.
Spuneti-le chilipiruri, spuneti-le vintage (unora), insa suntem convinsi ca va place ce gasiti in micul nostru boutique.
Nu ezitati sa le cumparati! Uitati-va pe indelete pe blogul nostru, saveshopcaregive.wordpress.com si veniti o data pe luna sa ne vizitati expozitia cu vanzare, micul nostru “backyard sale” intr-o locatie centrala din Bucuresti!
Nu doar veti cumpara un lucrusor frumos la un pret imbatabil, ci veti face si o fapta frumoasa si buna! Veti ajuta la salvarea, ingrijirea si adoptia catelusilor si pisicutelor fara stapan din Bucuresti, donand pretul produselor cumparate direct unei organizatii de protectie a animalelor, la alegerea voastra!
Iar daca nu sunteti hotarati cui sa donati sau pur si simplu nu ii cunoasteti, este foarte important sa stiti ca la eveniment vor fi prezenti reprezentantii mai multor asociatii pentru protectia animalelor, iar voi hotarati careia dintre ele ii revine donatia. Toate asociatiile sunt alcatuite din oameni care petrec fiecare picatura de timp liber pentru a aduce alinare in viata unor animalute frumoase si inocente, deci pe oricine veti alege, puteti fi siguri ca banii vostri vor ajuta imens.
Si poate ? cine stie? descoperiti si voi vreun lucrusor frumos si util prin sifonier si va alaturati noua, la urmatoarea expozitie cu vanzare SSCG!