Mi-era dor sa va arat un machiaj. Mi-ar fi placut sa-l pozez pe cel purtat sambata in excursia la Ploiesti insa n-a avut cine sa ma pozeze iar selfie-urile mele sunt groaznice. In plus, am avut aparatul setat pe rezolutie mica si nici nu am ce sa decupez. 

Mi-am adus aminte, insa, de machiajul purtat de Florii la o reuniune cu familia, machiaj pentru care am primit indicatii ferme sa nu fac ceva complicat sau intens. De obicei nu ascult astfel de “indicatii” dar de aceasta data chiar nu am avut timp de mai mult. Dar mi-a placut rezultatul si am decis sa-l surprind in cateva poze.
Nu ajunsesem inca la Estet Studio pentru intretinerea sprancenelor si le-am mai si conturat in graba asa ca va rog sa le scuzati aspectul ciufulit si asimetric.

Am folosit nuante de bej si mov inchis din paleta Smashbox achizitionata de pe strawberrynet.com despre care mi-ar placea sa va povestesc mai pe larg intr-o postare. Nu stiu, insa, daca mai are sens din moment ce aceasta nu se mai gaseste pe site.

Sper ca v-a placut machiajul meu cumintel si sper sa imi mai gasesc timp sa realizez sisa pozez pentru voi si alte machiaje.