Incepem, din nou, saptamana cu un machiaj realizat ieri. Nu a fost niciun fel de ocazie speciala (am iesit sa mancam la o terasa) ci doar mi-am adus eu aminte ca vreau sa incerc acest tip de machiaj sa vad cum imi iese si cum imi sta. Mi-a placut mai mult in realitate decat a iesit in poze. Poate ar fi cazul sa nu mai fac poze atat de clare ca sa iasa si machiajul mai fumuriu 🙂
Acum ca am vazut si analizat bine pozele stiu unde mai am de lucrat, unde am pus prea mult si unde trebuia sa mai pun. Este un machiaj care in realitate m-a schimbat foarte mult. A fost diferit dar mi-a placut.

Am folosit o paletuta mica Sephora, un roz metalic din paleta Oh so special de la Sleek si doua produse pe care vreau sa pun accentul in aceasta postare. Primul este blush-ul Parisax, nuanta Corail, prezentat aici si pentru care am avut o cerere sa il pozez pe pometi si creionul-ruj AVON in nuanta Notice me nude.
Blush-ul Parisax se aplica usor si uniform. Este suficient de pigmentat pentru a obtine pometi frumos definiti si rezista intreaga zi. Are un luciu foarte discret.

Creionul-ruj AVON Notice me nude isi asteapta randul la pozat si povestit de foarte mult timp. De fiecare data cand il foloseam ma simteam vinovata ca-i stric varful si o sa se vada urat in poze. Imi place la el rezistenta – suficient de buna pentru un produs cremos care nu promite rezistenta indelungata – si culoarea – nude-piersiciu suficient de puternic cat sa nu iti “stearga” buzele si sa te faca sa pari lipsita de viata si suficient de… nude pentru un machiaj cu accentul pe ochi.

Ce nu imi prea place la el e textura usor “prafoasa” care se simte pe buze dupa aplicare. Senzatia de “praf” dispare, insa, dupa cateva minute.

Este putin uscacios, fapt ce nu ma deranjeaza deloc insa pentru unele dintre voi s-ar putea sa fie o problema. Cred ca aceasta uscaciune este care il mentine pe buze mai mult timp.

Voi ati incercat aceste creioane-ruj AVON?