Am comandat setul de mostre AVON Ultra Colour Bold pentru a le prezenta pe blog dar și pentru a mă decide ce nuanțe vreau să comand. Întâmplarea a făcut să aterizeze la mine trei rujuri full size pe care să le adaug la un retur. M-am gândit, m-am sucit… să le păstrez eu… să nu le păstrez… Până la urma tocmai cel pe care voiam să-l returnez și m-am răzgândit îmi place cel mai mult și tocmai nuanța lui lipsea din setul mostre.
Este vorba de Bold Bordeaux, prima din imaginea de mai sus care pe buze arată așa (am aplicat ce rămăsese pe pensulă după ce desenasem swatch-ul pe mână):
Acum că am ptrecut prin toate nuanțele, vă spun sincer că nu știu ce nuanță aș cumpăra mai repede full size. Îmi plac atât de multe…
Gama Ultra Colour Bold de la AVON conține rujuri cremoase, mate, în culori intense (niciuna din cele swatch-uite nu s-a aplicat neuniform). Rezistența este foarte bună. Nu am putut curăța swatch-urile cu apă și săpun și nici cu demachiant bifazic n-a fost prea ușor. Stratul subțire din imaginea de mai sus s-a menținut în mare parte și după ce am mâncat.
Dar să trecem la ce ne interesează în postarea de față. Rujurile sunt prezentate în ordinea în care apar și în broșură.
De la stânga la dreapta:
Starburst Pink – roz foarte deschis, alburiu
Fearless Fuchsia – fucsia deschis, vesel
Hi-Def Plum – fucsia mai închis, mai purtabil, din punctul meu de vedere
Power Plum – mov 
Bold Bordeaux – vișiniu superb spre mov (același din poza cu buzele de mai sus)
Extreme Mauve – roșu movuliu perfect, cumințel
Tura a doua mi-a dat mari dureri de cap din punct de vedere al culorilor. Nu au vrut nicicum și cu niciun fel de prelucrare să iasă ca în realitate. Sunt niște nuanțe cu care mereu am probleme din cauza luminii albastre de afară care transformă roșul zmeuriu în portocaliu. 
Berry Bold – roșu închis zmeuriu, nu la fel de aprins ca în poză – ceva mai bine a ieșit în full size-ul din prima poza a articolului
Rapid Rose – un roz trandafiriu cumințel
Ruby Shock – ROȘU zmeuriu, mai închis decât Berry Bold din primul swatch al imaginii
Red Extreme – roșu portocaliu închis
Cea de-a treia serie reflecta relativ bine realitatea.
Coral Burst – corai puternic, închis însă intensitatea lui se poate regla obținându-se coraiul ideal (full size în prima poză a articolului)
Peony Pop – roz alburiu spre portocaliu
Bright Nectar – portocaliu alburiu
Bare Impact – nude maroniu, culoare destul de greu de purtat, pe mine nu mă avantajează deloc, prefer nude-urile cu tenta roz
Max Mocha – maroniu pământ, iarăși foarte greu de purtat din punctul meu de vedere.

Prețul unui ruj Ultra Colour Bold este de aproximativ 17 lei, în funcție de campanie.

Voi ce nuanță ață alege?