La The Body Shop Crăciunul 2016 diferă puțin de Crăciunul tradițional. Sub numele “THE WILDEST CHRISTMAS EVER” The Body Shop ne aduce o temă unică și provocatoare: ‘Wild” propunându-și o reconectare cu rădăcinile brandului (dintotdeauna împotriva testării pe animale). Fiecare cadou cumpărat Crăciunul acesta protejează 1 mp de pădure tropicală și animalele ce trăiesc acolo.

Și nu uitați că în această perioadă pachetele cadou beneficiază de o reducere de 25%!

mango-festive-picks

Seturile pentru corp și baie vin într-o varietate de culori, arome și combinații. Poți alege Gift Small Mango compus din: Mango gel de duș 250 ml, Mango unt pentru corp 50 ml, Mango exfoliant pentru corp 50 ml, Mango sapun 100 g, burete pentru corp și cutie de cadou 200/200/65 mm la prețul de 148 de lei sau Gift Cube Satsuma compus din Satsuma loțiune pentru corp 60 ml, Satsuma gel de duș 60 ml, burete pentru baie și cutie cu fereastră 90/90/92 mm la prețul de 48 de lei.
Sau poți opta pentru aroma anului – trandafirul, in diferse variante, precum pachetul British Rose compus din British Rose unt hidratant pentru corp 50 ml, British Rose gel de duș 60 ml, burete pentru baie și cutie cu fereastră 90/90/92 mm la prețul de 48 de lei.

british-rose-treats-with-ribbon

Unei persoane a cărei piele suportă mai greu temperaturile scăzute îi puteți oferi Hemp High Moisture Expert Set: Cremă de mâini Hemp Hand Protector 100 ml, Hemp Unt de corp 200ml, Hemp balsam de buze 4.2g, într-o cutie metalică drăguță pe care o poate folosi mai apoi pentru depozitarea diverselor lucruri pe care de multe ori le rătăcim prin casă. Eu aș folosi-o pentru gene false și lipici 🙂

 hemp-high-moisture-expert-set

Un dar prețios, luxos, deosebit poate fi setul Oils of Life compus din Oils Of Life ulei facial intens revitalizant 30 ml, Oils Of Life crema facială de zi intens revitalizantă 50 ml și cutie 150/170/75 mm. Prețul acestui cadou este de 275 lei.

oils-of-life-skincare-collection

Rămânând în zona cadourilor luxoase, trebuie să vă spun și despre setul Spa of the World Blissful, cu care, cu siguranță, veți impresiona. Este genul de cadou pe care l-aș oferi celei mai apropiate prietene sau unei persoane care își cam permite să-și cumpere orice dorește și tu n-ai habar de ce ai putea să-i cumperi. Cutia, în formă deosebită, conține Brazilian Cupuacu exfoliant pentru corp 350 g și Hawaiian Kukui crema pentru corp 350 ml, la un preț de 350 lei.

spa-of-the-world-blissful-ritual-collection

Pentru ea, sau pentru el, seturile White Musk sunt perfecte de pus sub brad. Ea va iubi setul compus din lapte de corp și apă de toaletă (60 ml) pe care îl găsim la prețul de 165 lei iar el se va bucura să primească setul White Musk for Men compus din gel pentru păr și corp 200 ml, balsam după ras 75 ml, apă de toaletă 100 ml și cutie metalică 160/230/70 mm. Prețul acestui set este de 235 lei.

white-musk-eau-de-toilette-60ml-gift-set modern-gents-white-musk-fragrance