Sweet Japanese girl este un demachiant – unul diferit fata de tot ce am stiut eu ca este un demachiant. In primul rand este solid, daca il vezi in vitrina vei crede ca e un sapun, daca il mirosi, de asemenea vei crede ca e un sapun, mai ales tinand cont ca la standul Lush te izbeste o nebunie de arome provenind de la sapunurile vrac (si nu numai) care se gasesc la vanzare. 

L-am cumparat pentru ca am citit diverse review-uri, atat pe forumurile noastre cat si pe diverse bloguri sau site-uri cu review-uri din strainatate.

 

Tenul meu este… ciudat, am cosuri, mereu e macar unul “la datorie”, si nu stiu exact din ce cauza le am, sunt mai multe cauze posibile si cosurile nu sunt mereu la fel (asta probabil sa nu ma plictisesc 😐 ). Am tot cautat remedii pentru astfel de probleme, si am incercat multe nebunii, noroc ca am ten rezistent si se regenereaza frumos si relativ repede (mai sunt si pete care rezista cu lunile, dar se intampla rar sa raman cu din acestea). Trebuie sa recunosc ca am cumparat Sweet Japanese Girl ca sa ma scape de… orice ar fi ce am eu mai mereu pe fata… N-a fost sa fie nici de data asta, poate le-a atenuat putin, dar nu cat sa zic vreun “wow” si dupa 2-3 saptamani mi-a dat senzatia ca mai rau imi facea.

 

De ce nu l-am aruncat? Pentru ca are si partile lui bune si din cand in cand ma mai intorc la el. L-am folosit din nou asta seara si asa mi-a venit ideea sa scriu despre el. In primul rand este un produs de curatare, in al doilea rand este bun pentru exfoliere delicata (desi particulele sunt maricele, sunt suficient de rare cat sa nu-ti iei un strat de piele) si in al treilea rand este un produs hidratant. eu ma masez direct cu el umezit pe fata umezita si mai mult asa se petrece exfolierea, apoi masez cu degetele, apoi clatesc si sterg cu un servetel. Pielea ramane incredibil de fina, catifelata, moale… Si, sa nu uit sa precizez, miroase bine de tot!

 

Concluzii: recomand si citirea altor review-uri daca acest produs va tenteaza. Mie-mi place dar nu folosit zilnic. Cosurile nu trec de la demachiantul acesta. Pielea ramane fina dar folosit zilnic parca nu mai ramane mereu asa de fina, adica rutina distruge tot efectul.

Pretul este de aproximativ 30 de lei.