Refuz sa renunt la culorile vesele, desi stiu ca si toamna are farmecul ei. Astept cu nerabdare covorul de frunze care in zona in care locuiesc eu a fost de vis anul trecut. Si sper sa fie la fel si anul acesta. Promit sa fac poze.
 
Dar revenind la vara atat de draga mie, as vrea sa va arat doua manichiuri care mi-au inveselit zilele. Prima e de fapt o reeditare a uneia mai vechi ale care poze le-am ratacit iar a doua e un coral superb. Da, sunt lesinata dupa coral.

 

 
Am folosit AVON apricot mystery si essence 107 naughty and pink!
Oja folosita: Catrice 030 Meet Me At Coral Island
 
In incheiere, o mica exemplificare privind postarea anterioara. Am pus ca si conditie pentru cele dintre voi care doresc 3 sanse in plus sa-mi trimiteti sau sa-mi lasati un link catre o poza cu o manichiura facuta de voi, pe voi, pozata alaturi de o foaie de hartie pe care sa fie scris “cosmeticsalltheway”. Nu mi s-a parut ca cer prea mult. Manichiura poate fi si cu lac transparent – chiar am primit un french simplu superb, pe unghiute mici si scurte. mi-a placut la nebunie. Nu vreau poze din computerul vostru, indiferent cat de frumoasa ar fi manichiura. Cu alte cuvinte, vreau o poza pe care ati facut-o pentru micul meu giveaway. 
Si, daca totusi exprimarea mea nu a fost foarte clara vin cu o imagine exemplificativa. Cu parere de rau, participarile cu poze care nu respecta precizarile mele nu vor fi luate in considerare. Multumesc pentru intelegere.
 
Atat pentru astazi.
 
O seara frumoasa si multa bafta!