De ciuda ca mi s-au rupt toate unghiile am decis sa le colorez in cea mai turbata nuanta de verde pe care o am in colectie. Oja face parte dintr-un set de 5 mini-uri H&M. 
Cat despre minune, ea se numeste Orkide Calcium Gel. 
O tot laudau fetele si eu am cautat-o si-am gasit-o dar am asezat-o printre oje si am uitat complet de ea. Noroc cu mutarea ca a trebuit sa le iau la mana si sa le asez frumos in cutii (nu imi place sa le tin gramada, toate trebuie sa stea drepte ca asa am invatat eu din blogosfera). 
Pentru mine aceasta baza face mai mult decat altele cu mult mai scumpe. Caci nu v-am zis: Orkide Calcium Gel costa 4 lei la buticurile de chinezarii. Este prima baza cu care nu-mi sare oja de pe degetul mijlociu in urma unei reprize sanatoase de tastat. Am o maniera tare aiurea de apasat pe taste si mereu de pe coltul dinspre inelar al degetului mijlociu imi sare oja, indiferent ce oja/baza/top coat as folosi. In plus, am reusit performanta de a sta 40 de minute in cada fara sa mi se strice de tot manichiura. Mi-a sarit doar de pe doua unghii pe care mi-a fost mult mai usor sa le repar comparativ cu sters oja + refacut manichiura. 
Pe scurt, daca va iese in cale aceasta baza n-o ratati. Best 4 lei ever spent!