Dupa o relatie love-hate cu fondul de ten Dermablend care a devenit un bun prieten in situatii de criza si despre care am scris aici nu puteam sa rezist tentatiei de a cumpara si batonul corector. L-am vazut intr-o revista si urmatorul drum a fost la farmacie. L-am achizitionat fara macar sa vad vreun tester (nu existau) alegand nuanta NUDE 25, aceeasi pe care o am si la fondul de ten.
La prima testare am simtit ca este o varianta concentrata a fondului de ten. Acoperirea este una foarte buna, cum era de asteptat. Se aseaza frumos pe ten si sta acolo cat e nevoie. Mi-a fost de mare ajutor la examenul de machiaj. Modelul meu avea pielea de sub ochi foarte subtire iar vinisoarele se vedeau mai mult decat si-ar dori oricine. Stiind ca membrele comisiei sunt foarte atente la detalii si ca este foarte important sa acoperim bine zona de sub ochi mi-a fost putin teama. Insa din doua aplicari problema a fost rezolvata. 
L-am folosit chiar si pe un barbat care m-a rugat sa-i acopar cearcanele. A functionat destul de bine insa in poze a fost putin vizibil din cauza blitzului. Aceasta din cauza factorului de protectie solara 30. Peste zi, la mine, nu au fost probleme. Nu este foarte vizibil desi este foarte dens. Majoritatea corectoarelor cu acoperire foarte mare tind sa fie vizibile la lumina zilei insa daca este intins frumos nu sunt probleme. 
Asa cum va spuneam in postarea anterioara, in ultimele luni am avut o eruptie pe laterala dreapta a mandibulei. Nu stiu daca a fost de la zgarmat sau vreun efect al detoxifierii sau de la tinutul telefonului intre obraz si umar. Cert e ca partea stanga arata impecabil. Deci cred ca a fost, totusi, vina telefonului. Acum am ramas cu niste pete destul de inchise la culoare si, de aici, pasiunea pentru concealere. Dermablend face o treaba foarte buna in a le ascunde.
Dar haideti sa trecem la mica demonstratie. M-am folosit de alunita de pe mana pentru a va putea arata cum este acoperirea acestui stick-ului corector Vichy Dermablend. Am lasat si o zona cu produs in strat mai gros pentru ca voi sa observati consistenta. 
Deocamdata nu i-am gasit minusuri. Pretul de achizitie a fost de 61 de lei cu reducerea din Help Net.
Ati incercat acest produs? Credeti ca v-ar fi util?