A venit momentul sa mă arăt vouă și în variantă video, pe blog. N-aveam intenția să fac acest lucru prea curând, având un trac fenomenal și groază de camera de filmat și de vorbit în public. Dar Școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris m-a provocat să-mi depășesc limitele. De-asta m-am și înscris, ca să fiu sinceră, să-mi demonstrez mie că pot să fac și să fiu mai mult decât până acum.

Am avut un feedback extraordinar la prima temă și vă mulțumesc pentru toate aprecierile și voturile pe care mi le-ați acordat. Acum, după notare (nota 4 din 5), am și mai multă încredere în mine.

Tema de astăzi, temă primită de la Alex Abagiu, make-up artist oficial L’Oréal Make-up Designer Paris, poartă titlul „Alegerile cromatice favorabile în makeup în funcție de fenotipul personal”. Mai exact, alegerea culorilor atât în funcție de culoarea tenului, a ochilor, cât și în funcție de forma și expresia feței, în funcție de look-ul abordat și atitudinea care-l însoțește.

M-am inspirat dintr-un trend al verii, mai exact din machiajul în culori pastelate. Am considerat că look-ul ales este în ton cu atitudinea mea timidă (a se înțelege „îngrozită”) și cu trăsăturile copilărești ale chipului meu.colaj

Vă las, din nou, un widget în care mă puteți vota, dacă v-a impresionat… inocența mea.

Și clipul de rigoare. Vizionare plăcută!

Imagine și montaj: Filip Gabriel

Și, pe final, o imagine cu produsele folosite (în clip vorbesc puțin despre fiecare):IMG_2846