loreal nutrigoldLa îneputul anului vă anunțam, cu detaliile de rigoare, noutățile L’Oreal: Nutri-Gold Ulei extraordinar. Privind puțin în istoricul vizitelor pe blogul meu am constatat cu bucurie că vă interesează aceste produse, vă interesează „review”-uri sau, cum ne place nouă, internautelor românce să căutăm, „păreri”.  Tocmai de aceea am acceptat provocarea Școlii de Beauty Blogging by L’Oreal Paris și am realizat un clip având ca temă uleiul L’Oreal Nutri Gold.

Pe scurt, uleiul Extraordinar Nutri Gold este un tratament facial de revitalizare a tenului, potrivit pentru toate vârstele și toate tipurile de ten. Produsul oferă hidratare intensă, protejând tenul și atenuând aspectul de piele obosită, precum și cel de linii fine. Uleiul Extraordinar Nutri Gold conține 8 uleiuri esențiale: lavandă, măghiran, rozmarin, mușcată, trandafir, mușețel, portocală și levănțică. Din clip veți afla cum se folosește acest podus și care sunt recomandările mele în acest sens.

De menționat este și mirosul minunat al acestui produs, miros ce-l face alegerea ideală pentru o plimbare romantică de seară ori pentru un răsfăț al corpului și al simțurilor, după duș.

Înainte de a vă invita să vizionați clipul aș vrea să menționez din nou (am mai făcut-o pe blog însă în clip am omis) prețul produsului – 43 de lei și gramajul acestuia – 30 ml. Tot în clip trebuia să vă mai spun, deși este cumva evident, că prețul este unul rezonabil, având în vedere că uleiul se consumă foarte greu și este valabil 18 luni de la deschidere.

În speranța că veți găsi utile ponturile mele, vă prezint clipul:

Dacă v-a plăcut review-ul meu și dacă vă place acest blog încă mă mai puteți vota aici:


Vă mulțumesc încă o dată și aștept, în comentarii, părerile voastre în legatură cu Nutri Gold Ulei extraordinar – care este modul de folosire care vi s-ar potrivi vouă?

P.S. Să nu uităm bâlbele…