Nu v-am mai facut de multă vreme o surpriză, așa că mă revanșez cu…. ceva dulce! Cu sustinerea prietenilor mei de la Green Sugar lansez astăzi un nou concurs!

Green Sugar este un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii și zero indice glicemic, pe bază de extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana. Este singurul de pe piață al cărui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el să nu modifice (cu amăreala specifică steviei) gustul alimentelor în care este folosit, nici măcar în urma procesului de gătire la temperaturi înalte. Astfel puteți continua să preparați prăjiturile și băuturile preferate, fără teama de a compromite gustul original.
Premiu:   2 premii, constând într-un pachet de sărbători, care va conține 1 cutie Green Sugar 50 stick, 2 sticluțe Green Sugar lichid, o cană și farfuriuța de cafea, personalizate Green Sugar.

(Imaginea este cu titlu de prezentare!)

Condiții de participare: completarea formularului de mai jos. Știu că par multe condiții însa numai două sunt obligatorii – vizitarea paginilor de Facebook CosmeticeLaTest și Green Sugar. Restul au fost alese pentru ca voi să puteți obține cât mai multe șanse de câștig.


a Rafflecopter giveaway

Multă baftă!

Câștigătoarele sunt:
Bianca Somesan
Rodica Granpier

Felicitări!