Ne-am pregatit de vara, ne-am pregatit de plaja dar ce facem cu machiajul? Vrem culori vii care sa ne puna in evidenta bronzul, care sa reziste la apa si sa ne faca sa ne simtim cu adevarat frumoase. Essence ne propune noua colectie WAVE Goddess, disponibila incepand cu luna iulie. Farduri cremoase, linere in culori vii, lacuri de unghii vesele, doua produse fabuloase pentru obraji dar si tatuaje pentru corp, etui pentru ochelarii de soare si un foarte interesant pentru par cu apa de mare, toate ne vor astepta in aceasta vara la standurile essence.
Fardurile cremoase, ultrarezistente, pentru pleoape, sunt ideale pentru vara. Culorile luminoase, de caisa si trei nuante diferite de albastru, cu un finish stralucitor, te vor ajuta sa creezi un machiaj fresh. Nuante disponibile: 02 crush on blue, 03 stand up and paddle si 04 life is better when you surf. Pret recomandat: 13 lei.
Tusurile 2 in 1, cu un capat care traseaza linii subtiri si un altul pentru linii mai pronuntate, sunt disponibile in 3 nuante: 01 life is better when you surf, 02 have a break, or two si 03 stand up and paddle. Pret recomandat: 17 lei.
Protejeaza-ti buzele la plaja cu doua nuante dragute de balsam cu usoare tente de culoare: 01 loose your heart on the board si 02 life is better when you surf. Pret recomandat: 13 lei.
Fardul de obraz gel, ultrarezistent, se va mentine pe tenul tau chiar si in timpul activitatilor in apa rece. Este disponibil in nuanta 01 loose your heart on the board. Pret recomandat: 14 lei.
Pudra iluminatoare WAVE Goddess, pentru ten si decolteu, contine particule ce reflecta lumina si particule stralucitoare, pentru a oferi un aspect de stralucire naturala. Se adapteaza la culoarea tenului si poate fi folosita si ca iluminator. Produsul este disponibil in nuanta 01 sparkling goddess la un pret recomandat de 17 lei.
Lacurile de unghii din aceasta colectie, in culori vibrante si rezistente, sunt disponibile in nuantele 01 loose your heart on the board, 02 wave down the lime, 03 have a break si 04 crush on blue. Pret recomandat: 10 lei.
Tatuajele vesele – flori de hibiscus, scoici, valuri sau un ceas modern cu “YOLO” pe display – sunt disponibile in varianta 01 the early bird catches the wave. Pret recomandat: 11 lei.
Produsul pe care mi-l doresc cel mai tare din aceasta colectie este spray-ul de par cu apa de mare. La plaja imi doresc un par usor ondulat, cu aspect fresh si asta promite si spray-ul Wave Goddess. Pret recomandat: 20 de lei.
N-as refuza nici etuiul pentru ochelari de soare. Imi place la nebunie acel accesoriu sub forma de placa de surf. Pret recomandat: 19 lei.
Aceasta este colectia WAVE Goddess care va fi disponibila in luna iulie la standurile essence. Ia spuneti-mi, ce va tenteaza pe voi?