avon true colour perfect redsSă începem săptămâna cu multă culoare, mai bine zis cu mult roșu, că tot se apropie Crăciunul. Vorbim despre AVON True Colour Perfect Reds. Probabil o parte din voi le-ați văzut pe pagina mea de Facebook. În sfârșit am avut ocazia să le pozeze așa cum meritau, pentru că-mi plac toate.

Gama Perfect Reds este compusă din rujuri care există de mai multă vreme în catalog, doar că pe multe nu vi le-am arătat, așa că am decis să le achiziționez pe toate și să le prezint așa cum v-am obișnuit. La oje n-am stat să analizez, le-am luat pur și simplu și le-am purtat cu drag aproape pe toate.

Rujurile AVON True Colour Perfect Reds sunt cremoase, fine, alunecoase. Se aplică foarte foarte ușor și se simt minunat pe buze. Sunt hidratante și se curăță ușor de pe buze. Foarte puțin pătează buza, așa că nu vă așteptați la efectul de „lip stain”. Și, fiind hidratante, nu vă așteptați la cine știe ce rezistență. Riscul e mare să vă și murdăriți dacă mâncați sau beți cu rujul proaspăt aplicat. Aplicat, tapotat cu un șervețel, apoi aplicat din nou și iarăși tapotat va rezista mai bine, însă, dacă vreți luciul caracteristic acestor rujuri, nu aveți cum să-l obțineți aplicând șervețele…

A fost o serie de swatch-uri foarte ușor de făcut. Nu mi-am iritat buzele, a fost suficient să le șterg cu un șervețel umed comun între nuanțe.

Perfect Reds au ambalaje speciale, aceeași formă cu restul rujurilor True Colour, doar că s-a adăugat un scris elegant, roșu.
avon true colour perfect reds _Dar să trecem la nuanțe. Toate portretele de mai jos pot fi mărite făcând click pe ele.
perfect reds cherry jubileeCherry jubilee este cea mai închisă nuanță și pentru mine cel mai greu de aplicat. Am depășit puțin conturul buzelor, dar deja muncisem prea mult și l-am lăsat așa. Este un vișiniu, burgundy, destul de intens. 
perfect reds perfect red
Și Perfect red este un roșu închis, însă mai mult spre cărămiziu. Deja de la acest swatch încolo am început să aplic direct din tub și lucrurile au mers mult mai bine…

perfect reds scarlet sirenScarlet siren este un roșu intens, cu un ușor subton albastru, un fel de combinație între cele două de mai sus. 
perfect reds red 2000Red 2000 a mai fost pe blog. L-am regăsit printre mostrele vechi și în timp ce prelucram poza m-am îndrăgostit din nou de el. Este un roșu cu ușoare tonuri de zmeură. (dacă greșesc descrierile, voi să mă corectați, nu mă prea pricep la descris culori, însă vă asigur că nuanțele sunt aproape identice cu cele din realitate)
avon perfect reds berry berry nice
Berry berry nice este nuanța mea favorită. Roșu zmeura cum îmi place mie, și poza mea preferată din serie.  
 avon perfect reds poppy love
Poppy love este cel mai aprins, spre portocaliu. Nu mă așteptam să-mi placă, dar presimt că am să-l port. În fiecare gamă AVON mă surprinde câte o nuanță pe care n-aș fi cumpărat-o vreodată și pe care ajung s-o port cu drag. 
avon perfect reds lava love
Și Lava love a mai fost pe blog, însă făcea parte din gama AVON Ultra Color Ignite. Este un portocaliu combinat cu puțină zmeură.

Mai jos avem și swatch-uri pe mână. Berry berry nice s-a aplicat cel mai greu. Adică este ușor mai puțin pigmentat decât restul. Se și observă. Vi l-am mai arătat și aici, dar parcă era ceva mai intens.
avon true colour perfect reds swatchAcum pe scurt despre ojele din gama AVON True Colour Perfect Reds. Le-am purtat pe majoritatea. Au o acoperire bună, chiar de la primul strat și se usucă destul de repede. Doar Ruby Slipper are ceva sclipici prin ea, ână nu deranjează ca finish și se curăță ușor de pe unghii.
avon true colour perfect reds ojeavon true colour perfect reds oje aplicate
Așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus nuanțele ojelor AVON True Colour Perfect Reds sunt: Tweed, Cherry Jubilee, Royal Red, Real Red, Ruby Slipper, Tanglastic, Red Bombshell.
avon true colour perfect reds oje aplicateNu aș renunța la niciuna dintre nuanțele prezentate mai sus. Cred că mi se potrivesc și îmi amintesc, din nou, zâmbind, cum acum 2-3 ani nici nu concepeam să port roșu pe buze. Nu mă scoteai din nude-uri și maro-uri, poate și câte un roz discret. Acum port „berry” la orice oră din zi 🙂

Totuși, gama mea preferată rămâne AVON True Color Perfectly Matte. V-am arătat-o aici. Voi ce nuanțe de ruj preferați?