Concures_videt
Recent v-am povestit pe blog despre cea mai nouă descoperire a mea în materie de lentile de contact – TopVue. A fost un articol entuziast, nesponsorizat, scris din dorința de a vă împărtăși o informație utilă vouă, purtătoarelor de lentile de contact sau celor ce își doresc să încerce aceste dispozitive și să renunțe la ochelari.

Acum vreo 9 ani am descoperit prima oară lentilele de contact, după o viață (cam 20 de ani) de purtat ochelari de vedere. Mi-e greu să descriu ce-am simțit când am putut să mă privesc în oglindă de la distanță și să mă văd bine. Și să văd bine fără „fiare” pe față, cum le numeam eu. Ani și ani mă puteam vedea clar doar de foarte de aproape… Am dioptrii de -5,50, deci ochelari cu lentile groase, iar diferența de aspect fără ei este enormă.

După ce v-am povestit despre lentilele TopVue, prietenii blogului meu, Videt.ro, s-au gândit să vă facă o surpriză și vă oferă două pachete de lentile de contact cu dioptrii, fiecare însoțită de o soluție pentru întreținere Gelone de 350 ml. În cazul în care aveți nevoie și sunteți din (prin) București, Videt vă oferă și o consultație oftalmologică gratuită, în vederea prescrierii lentilelor potrivite.

Pachetul de lentile TopVue AIR + soluție de întreținere vă va fi util timp de 3 luni, deoarece conține 3 perechi, cu purtare timp de 30 de zile.

În cazul în care câștigatorii au dioptrii diferite la ochi, lentilele pot fi purtate 6 luni (se vor primi două cutii).

Puteți participa la concurs completând formularul de mai jos. ACesta conține două cndiții obligatorii și una opțională.

Condiții obligatorii:
– vizitați site-ul Videt și numiți două tipuri de lentile din categoria TopVue
– spune-ți-mi ce dioptrii aveți

Condiție opțională – share public concursului (share link-ului la articol sau share-ul postării de pe Facebook). Puteți să share-uiți concursul în fiecare zi, o dată pe zi, pe toată durata desfășurării concursului.

Concursul se încheie în data de 15 iunie și tot atunci voi extrage și cei doi câștigători (câștigătoare).

Câștigătoarele sunt:
Danutza Gabi
Claudia Adiaconitei

Felicitari! Astept datele voastre prin mesaj privat pe pagina de Facebook!

a Rafflecopter giveaway