fares-ceai-de-sarbatoare
Anul trecut am făcut cunoștință cu Fares la Festivalul Mușețelului, însă ceaiurile Fares se află de mult timp în casa mea. Prefer variantele clasice – mușețel sau mentă – însă nu mă dau înapoi nici de la diverse combinații de plante gândite de Fares.

În anul Centenarului Marii Uniri Fares lansează Ceai de Sărbătoare, o combinatie de plante aromatice, mirodenii, fructe și uleiuri esențiale. Conține, printre altele, lemongrass, ghimbir, hibiscus, scortișoară, dar și cireșe, coacăze, un strop de mentă și puțin cardamom. Gustul unic al infuziei este completat de cicoare, sulfină, maceșe – plante românești care ii confera Ceaiului de Sărbătoare un caracter unic.

Cicoarea, sulfina și măceșele recompun culorile Drapelului pe ambalajul Ceaiului de Sărbătoare. Aceastea se găsesc și în colecția de magneți de frigider, dar și pe cănile care fac parte din cele peste 6000 de premii oferite în cadrul concursului Fares cu ocazia Centenarului Marii Uniri. În plus, puteți câștiga una dintre cele 3 excursii pentru 2 persoane la Sarmizegetusa și Alba Iulia.

Dacă doriți să participați la concurs intrați pe site-ul Fares, încărcați o poză cu Ceaiul de Sărbătoare și sunteți înscriși automat în tragerile la sorți.