lancome_grandiose
Mascara Lancôme Grandiôse a sosit în viața mea de Crăciun, sub formă de cadou. De fiecare dată când îmi plăceau în mod deosebit genele lui Jules și o întrebam ce poartă mi-l menționa. Așa am ajuns să mi-l doresc foarte tare iar ea mi-a îndeplinit dorința. Este primul meu mascara Lancôme, dar nu este primul mascara din categoria produselor de lux (high end). Cumva nu m-a atras până acum niciun mascara scump atât de tare cât să-l vreau și a doua oară. Până la cel de față. Am avut suficient timp să-l testez și pot spune că mă declar impresionată și că am sesizat diferența în raport cu toate celelalte mascara pe care le posed în colecție. 

Lancôme Grandiôse aduce periuța patentată Swan-Neck (Gât de lebădă) scurtă și răsucită , descrisă ca „forma ideală”. Periuța curbată la 25° este proiectată pentru a se adapta intuitiv la contururile ochilor.  După ce am folosit mulți ani de zile periuțe „normale” pot spune că mi-a luat puțin timp să mă obișnuiesc cu această formă menită să-mi facă viața mai ușoară. Pe măsură ce am folosit-o am ajuns să o prefer, fiindu-mi din ce în ce mai ușor să termin de machiat ambii ochi. Perii sunt din cauciuc, dispusi in serii în degrade și destul de scurți, ceea ce îți permite să ajungi la rădăcina genelor și să aplici prin mișcări stânga-dreapta fără să te murdărești pe pleoapă. În vârful periuței perii sunt destul de scurți, ceea ce-ți permite să aplici produsul pe genele inferioare rapid și cu precizie.

Consistența mi se pare ceva mai densă comparativ cu restul produselor de acest gen pe care le am. Acest lucru a făcut ca la început să reușesc să-mi încarc destul de tare genele. Însă cred că este ceva normal când ai un mascara nou. Eu folosesc Lancôme Grandiôse aproape în fiecare zi de la începutul anului și pot spune că nu dă semne că s-ar termina sau usca. În continuare oferă genelor volumul pe care mi-l doresc, de un negru intens și în doar câteva mișcări. Cantitatea de produs este de 10 ml, cu foarte puțin peste un mascara „normal”.
lancome_grandiose_brush
Genelor mele mici si firave mascara Lancôme Grandiôse le oferă alungire, volum și definire, precum și un negru intens. Este un mascara pe care ma pot baza când vine vorba de „no-makeup makeup” pentru că îmi definește frumos linia genelor. Sau îl pot combina lejer cu un ruj roșu intens, așa cum am făcut-o în imaginile de mai jos.

Pozele de mai jos se măresc făcând click pe ele.
lancome_grandiose_before-after1lancome_grandiose_before-after2
Genele nu-și pierd forma pe parcursul zilei. Nu se fărâmițează și nu curge, nici chiar în zilele în care îmi tot deranjez genele din cauza mâncărimilor (uneori lentilele de contact au acest efect asupra pleoapelor mele). Nici seara la demachiat nu mi-a creat neplăceri. Folosesc un demachiant bifazic, dar aș putea foarte bine să folosesc o loțiune micelară, cu aceleași rezultate. Bifazicul acționează mai rapid, de aceea îl prefer.

Mascara Grandiôse a primit atat premiul de Excelență în Frumusețe Marie Claire 2015, cât și premiul ELLE International Beauty Awards 2015 la categoria “Cea mai bună mascara”. Și de la mine are un vot și o proimisiune că mă voi întoarce la el după ce se va termina.

Produsul poate fi achiziționat din majoritatea magazinelor de frumusețe. Îl găsiți și online, la Sephora, la prețul de 155 de lei.