preferate
Am un sentiment că vă plac articolele cu preferate sau favorite, așa cum vă plac și cele cu produse consumate. Eu deschid cam tot ce văt pe tema aceasta și, chiar dacă nu am timp să citesc tot, măcar trec în revistă bunătățile prezentate. Mi-a fost greu să aleg doar 5, dar mi-am impus să mă opresc la acest număr pentru a nu ajunge să vă prezint un sfert din colecția mea, sau măcar jumătate din ce țin pe masa de machiaj pentru uz de zi cu zi.
preferate_Benefit
1. Paleta Benefit Real Cheeky Party pe care am vânat-o anul trecut disperată și care a ajuns la mine acum câteva săptămâni. Aceasta conține produse vedetă de la Benefit, în variantă mini – Dandelion (blush roz pal), Rockateur (corai-roz mai îndrăzneț), Sugarbomb (un iluminator/blush superb), bronzerul Hoola și favoritul meu din ultimii doi ani – Coralista, blush-ul perfect corai cu efect iluminator și care nu iese foarte tare în evidență. Pur și simplu nu am cum să arăt ca un clown oricât de mult aș aplica. Pe lângă acestea paleta mai are un mini-iluminator cremă Watt’s Up! și două produse pentru ochi –  They’re Real Push-up liner și mascara They’re Real. Încă nu m-am atins de produsele pentru ochi, n-aș vrea să le desigilez până nu mai termin din ce am, iar de push-up liner recunosc că mi-e puțin teamă.

Am văzut azi că în Sephora va fi o nouă variantă de mix de bunătăți de la Benefit. Poate mergeți s-o vedeți. Eu nu regret nicio secundă cei 200 de lei investiți în acest produs.
preferate_Guess
2. Double Dare de la Guess, parfum primit în iarnă la întâlnirea bloggerițelor de beauty. De obicei le dau târcoale mult înainte să le desigilez. Pe acesta l-am deschis pentru că era Cristina curioasă (poză cu ea la final) și mi-a plăcut atât de mult încât am consumat deja jumătate. Îmi place că-l pot purta fără jenă la metrou, că îl simt doar eu și nu lasă dâră de miros în urma mea. Mi se pare ideal pentru zi.

3. Mascara Grandiose Lancome se ține bine. O tot folosesc de la începutul anului și nu se lasă terminată/uscată. Încă sunt mulțumită de cum arată genele mele când folosesc celebra periuță „gât de lebădă” despre care am scris aici.

4. MAC Prep&Prime Fix+ a fost deja menționat de vreo două ori pe blog, de aceea am și insistat să povestesc despre fondul de ten Illamasqua înainte să vă arăt favoritele (să mai zic o dată de el și să vă faceți o primă impresie cu privire la efectele lui). L-am folosit înainte de machiaj, pentru fixarea machiajului, pe Beauty Blender, în combinație cu Melkior cake eyeliners. Dacă vă închipuiți că matifiază, nu e cazul. Dar pentru eliminarea aspectului pudrat e ideal. Urmează review detaliat, trebuie să-mi pun pe foaie ideile principale că e de povestit…
preferate_avon
5. Ultimul, dar nici pe departe cel din urmă, este rujul AVON Ultra Color Indulgence Rose Bouquet. E un roz vesel, nu foarte țipător, lucios, hidratant și mi se potrivește de minune. Ce modestă sunt… Acum fără exagerare, am tot primit întrebări. El e vinovatul și l-am purtat și în vacanță. Vă las cu un mic teaser, n-am apucat să fac încă selecția pozelor din plimbarea în Italia.

Pe voi ce produs v-a inspirat în ultima vreme?
bdr