Așa cum am promis ieri, astăzi avem pe blog machiaje. Invitată de onoare este, din nou, draga mea prietenă, Cristina, cea care mă suportă cel mai bine și care are mereu curajul să se lase pe mâna mea. Nu se plânge niciodată și mă lasă de fiecare dată să-mi fac de cap.

Eram obosită grămadă la finalul unei săptămâni precedate de un weekend de muncă dar când a zis Freestay n-am putut refuza ieșirea in Tribute. Nu v-am zis că-s fana nr. 1 a lui Florin Ristei? Vă zic acum. Îmi place la nebunie cum cântă omul, mi se pare extraordinar de talentat și consider că a meritat din plin să câștige X Factor, chiar dacă avusese un oarecare istoric în muzică.

Dar destul cu parantezele. Am început machiajul fără să știu exact ce vreau, cu ceva culori din paleta mea personalizată Melkior (poză aici) dar, pentru că machiajul nu devenea suficient de intens pentru club, am apelat la Urban Decay Vice 3. La final am conturat ochii cu un dermatograf negru Melkior și mi-a ieșit o codiță cam lungă (cum spuneam, eram cam obosită). Dar Cristinei i-a plăcut și, cand am văzut pozele, mi-a plăcut și mie.

machiaj 1machiaj 2 machiaj 3

Eu am transformat un machiaj de zi realizat cu un mov mai aprins din Sleek Vintage Romance folosind nuanța Bondage din paleta Urban Decay Vice 3. Este, teoretic, un mov închis, practic se duce spre negru și este foarte foarte pigmentat. Pe buze amândouă am purtat AVON Ultra Colour Bold – eu Berry Bold iar Cristina Bright Nectar. Este uimitor cât de bine rezistă aceste rujuri, aplicate corespunzător!

urban decay vice 3

alina 1 alina 2

P.S. Scuzați sprâncenele. Sunt în căutare de soluții eficiente în cazul lor.

Și o poză din club, după vreo 3 ore de petrecăreală 🙂

alina si cristina

 

Pe scurt, iubesc paleta Urban Decay Vice 3 și sunt convinsă că îmi va fi foarte utilă pentru machiajele pe alte persoane.