Dacă tot nu mă mai duc în parc pentru că ba vrea să plouă, ba mai stă, lumină de poze nu am, iar norul de afară îmi dă dureri de cap, am apelat la arhiva de poze nepostate pentru a vă arăta un machiaj realizat acum două săptămâni. A fost un machiaj rapid, dar în condiții extreme: eu super obosită – mai făcusem două machiaje, plus alte treburi în casă, era 10.30 seara, n-aveam lumină în afara unei veioze triste care uneori mai mult mă încurca… iar Cristina lucrase toată ziua (sâmbătă) și ai noștri parteneri făceau tot felul de glume, inclusiv m-au mișcat când aplicam tușul.

Un prim aspect pe care vreau să-l menționez este părul. Nu-i așa că pare proaspăt ieșită de la coafor? Coaforul a fost… șamponul uscat Batiste. A venit la mine cu un păr pleoștit ca vai de el, iar în două minute am făcut-o să arate ca proaspăt ieșită de la coafor!

Mai întâi vă uitați la poze și apoi vă spun ce produse am folosit. P.S. Cristina pare puțin crispată pentru că nu reușea să se abțină să nu râdă.  Era obosită și se comporta ca un copil care nu e lăsat să doarmă, adică boost de energie.
machiaj_glittery_1 machiaj_glittery_2
machiaj_glittery_4machiaj_glittery_3
Acum despre produse.

Vedeta machiajului este fondul de ten Nars Sheer Glow în nuanța Punjab (review aici)  care s-a dovedit minunat pe tenul ei normal, ușor uscat. S-a aplicat impecabil cu Beauty Blender. Cristina nu are probleme cu excesul de sebum, deci n-a fost nevoie sa fixez cu pudră. Doar de dragul procedurii am aplicat puțin MAC Mineralize Skinfinish Natural în nuanța Medium Plus. dav

dav

La ochi m-a lăsat să-mi fac de cap și am decis să combin un fard MUA Makeup Academy (Pearl Eyeshadow Chamoisee) combinat cu auriul sclipicios din paleta Charlotte Tilbury La Dolce Vita. Am aplicat un filtru sharpen peste poze. S-ar fi văzut mai bine dacă pozam la lumina zilei.

Restul produselor sunt cam aceleași cu cele folosite aici.