nailsinc geleffect
Vă spuneam înainte de Crăciun că toate se întorc, dacă oferi din inimă. La mine, cel puțin, așa a fost mereu. Azi vreau să vă arăt un set de mini-oje pe care l-am primit eu și care mi-e foarte, foarte drag. Atât de drag, încât am ajuns să mă gândesc cum să fac să mai scap de ojele din colecție, că prea am multe frumoase achiziționate sau primite în ultimele luni.
nailsinc geleffect shades
Vorbim astăzi despre setul de oje mini Nails Inc Gell Effect. Iubesc aceste oje. V-am povestit aici cum am fost vrăjită și am cumpărat fără prea multe comentarii. Setul cuprinde 5 nuanțe, a câte 5 ml fiecare. Destul cât să te poți bucura de fiecare și chiar să le termini, dacă-ți pui ambiția.
nailsinc geleffect names
Nuanțele sunt:
 – Victoria Crescent – o nuanță de zmeură, greu de surprins în poze
 – St Paul’S Mews – un nude foarte deschis
 – Hyde Park Court – kaki deschis
 – Mayfair Lane – roz pal
 – Marylebone Lane – mov

Mai jos aveți și swatch-uri. Pe floricică pentru că unghiile mele nu-s în cea mai bună formă. Dacă doriți să le vedeți și pe unghii, Larisa are niște poze imposibil de egalat ca frumusețe și claritate. Totuși, zmeuriul e ceva mai apropiat de realitate în a doua poză cu swatch-uri de mai jos.
nailsinc geleffect swatches 2
nailsinc geleffect swatches 1
Cel mai mult la aceste oje îmi place luciul, care rezistă până le ștergi. Se aplică aproape opac din primul trat (mai ales nuanțele închise), iar din al doilea unghiile arată perfect. Pensula este suficient de lată cât să îți faci treaba foarte repede cu ea și este bine finisată, nu ai cum să greșești. Pentru poza cu pensula am ales nuanța mea preferată – Hyde Park Court.

Cât despre rezistenâă, repet pentru a suta oară, depinde foarte tare de calitatea unghiilor. Nu te poți aștepta să țină 7 zile când unghiile tale sunt moi și exfoliate (cazul meu) La mine rezistă cam 3 zile.
nailsinc geleffect brush
Să vă mai zic cât de tare îmi plac numele acestor oje? La cât de mult am îndrăgit Londra, e cumva evident.

Setul face parte din colecția de toamnă-iarnă de la Sephora și, cu puțin noroc, îl mai găsiți în magazine. Dacă nu, vă alegeți nuanța preferată și sigur o găsiți full size. Nu știu să vă spun un preț pentru set, dar revin imediat ce obțin această informație.