Astazi m-am distrat putin pozand aceasta oja. De fapt soarele s-a distrat pe seama mea. Pe scurt, am vazut soare asa cum imi doream si am fugit afara sa o pozez. Cand am ajuns afara soarele razbatea printr-un strat subtire de nori. Cand sa plec a iesit iar, nici n-am pornit aparatul bine ca iarasi s-a ascuns. Intr-un final am intrat in casa ca veneau nori negri. Dupa ce am prelucrat resemnata 2-3 poze a iesit din nou, puternic asa cum aveam nevoie. Si am reusit sa pozez. 
 
Sclipirile multicolore ale ojei OPI Get Your Number se feresc de apataul de fotografiat. Cel mai bine se vad in lumina artificiala, exact acea lumina care-ti distruge pozele. 
 
Anywayz, sper sa va placa. Si promit ca e ultima OPI nisipoasa pe care v-o arat. :))) (Am mai ochit o marca de oja cu textura nisipoasa dar nu stiu daca se gaseste la noi. Pana atunci, asa cum o parte dintre voi ati vazut pe Facebook mai am trei minuni care asteapta sa fie purtate si prezentate, plus o alta pe care am facut-o ieri dintr-un base coat si un esantion de mica).
 
 
O duminica frumoasa va doresc!