A venit vremea să scap de plăsuța cu ambalaje goale care stătea în baie de ceva timp. Aș fi putut să le arunc, pur și simplu, dar am ținut neapărat să vă spun câteva cuvinte despre ele, mai ales pentru că unele nu au beneficiat de review-urile meritate.

caudalie

Primul pe listă este setul Caudalie Poliphenol C15 – ser antirid, cremă de zi cu SPF 20 și cremă pentru ochi și buze. Mi-au plăcut produsele. Serumul a cedat primul, sau, mai bine zis, a fost abandonat din cauză că la ultima aplicare m-am trezit cu fața roșie. După încă vreo două experiențe similare cu alte produse mi-am dat seama că tenul meu are astfel de reacții în urma băilor mai lungi la temperaturi mai ridicate. Pur și simplu vrea să-l las să-și revină după experiența aburilor. Dintre toate m-aș întoarce oricând cu plăcere la crema de zi, ideală ca bază de machiaj. bioderma

Din nou Bioderma, de această dată în trei variante – Sensibio H2O, Hydrabio H2O și Sebium H2O. M-am tot ținut asă scriu despre cea din mijloc însă n-am mai apucat. Pe scurt, pentru mine a fost la fel de bună ca și varianta Sensibio, poate puțin mai slabă la partea de curățare a machiajului ochilor. Însă micelară pentru demachiatul ochilor folosesc foarte rar, așa că n-a fost mare pierdere. Despre Sebium v-am povestit pe blog. Am vut neapărat s-o termin ca să nu mă simt vinovată. De întors mă voi întoarce (și am în continuare în casă) la varianta roșie.

baie

Mai departe avem un gel de duș pe care mi-a luat o veșnicie să-l termin (parțial a stat degeaba, uitat pe un colț de cadă), AVON Planet Spa Turkish Thermal Baths Black Soap. Cred că a și ieșit din broșuri produsul acesta. Pe scurt, dacă vrei un ușor efect exfoliant, un parfum drăguțel, o curățare eficientă, dar și senzația de purcel în noroi, produsul acesta este ideal. Dacă nu ești atentă vei murdări baia în stil mare. Partea bună e că se curăță foarte ușor și nu pătează cada.

Fa Sensual Argan, Marula & Almond Oil e preferatul meu până în acest moment. Mai am unul început și altul de rezervă. Curăță delicat, nu usucă mâinile și are un parfum tare plăcut.

Spuma de baie AVON Mrs Frosty am cumpărat-o pentru ambalajul simpatic, recunosc. Și am pus-o în cadă în cantitate foarte mare, în ideea ca nu face prea multă spumă (nu m-au convins spumantele AVON). Surpriza a fost maximă, produsul a fost chiar spornic și cu un miros plăcut.

avon

Masca de păr Planet Spa cu ulei de măsline e mereu la mine în baie. Fac ce fac și mă întorc la ea. Pentru părul meu natural și foarte rar coafat funcționează fără probleme. Îl lasă lucios și ușor de pieptănat. Sarea de baie Sleep Serenity, tot de la AVON, trebuia să mă ajute să dorm mai bine. În cadă n-am adormit. Miroase plăcut.

gliss

Despre Gliss v-am povestit aici. Aproape că își dă duhul și balsamul, cred că mai am două folosiri. Mi-a plăcut mult setul acesta și mă bucur că am redescoperit brandul Gliss.

rituals

Scrub-ul Rituals Himalaya Wisdom a fost demențial, de departe cel mai bun produs de acest gen folosit de mine. E suficient de aspru dar și super-hidratant. Nu-mi venea să cred cât de fină se simțea pielea după baie. Singura problemă a fost mirosul mentolat. Cu siguranță voi cumpăra produsul full size pe altă variantă de parfum. Am păstrat și lista de ingrediente să vă arăt câte uleiuri conține.

marionnaud

Demachiantul bifazic Marionnaud a fost cumpărat de dragul tombolei dar mi-a plăcut, mai ales datorită faptului că nu se separa la fel de repede ca alte produse de același fel.

vivanaturaCu produsele VivaNatura am avut o relație frumoasă. V-am scris despre ele aici dar cu crema de păr cu extracte naturale și petrol am comis-o rău de tot. Am lăsat-o vreo oră pe scalp, greșeală ce a produs un dezastru. M-am chinuit vreo două săptămâni să scap de mătreață și mâncărimi. A fost rău, foarte rău.  Dacă vă știți cu scalp sensibil cel mai bine ar fi să respectați indicațiile de pe ambalaj.
sampon

Se putea un articol cu produse consumate fără șamponul Clear? Nu, atâta timp cât eu nu pot fără el… Garnier Ultra Doux a fost minunat… pentru pensule! Pe scalp a fost groază și vai încă de la prima folosire.

fond de tenÎn sfârșit un fond de ten consumat! Rimmel Match Perfection. N-a fost nici rău, dar nici grozav. Pentru un ten fără prea mari probleme și fără o secreție prea accentuată de sebum e ok. N-am apucat să scriu despre el dar nici nu-i mare pierdere.
green superfood

Pe final un produs non-cosmetic. Trebuia să mă laud și eu că am consumat o cutie de Amazing Grass! Mai cu banană, mai cu scorțișoară sau alte combinații îndrăznețe, s-a dus. Mi-a mai și plăcut. Cred că îl voi cumpăra din nou curând.

Atât am reușit eu să consum în ultimele două luni. Partea mai puțin veselă e că în aceeași perioadă am adus în casă de două ori mai multe recipiente decât cele pe care tocmai le-ați văzut. Voi cu ce produse consumate vă mai lăudați?