herbalife ochiÎngrijirea pielii din jurul ochilor a devenit pentru mine, cu timpul, o prioritate. Exista informații/articole pe net conform cărora nu ar fi necesar să folosim o cremă specială pentru această zonă, putând utiliza fără probleme același produs pe care-l aplicăm pe restul tenului. Poate fi adevărat, nu contest, însă, pe măsură ce înaintezi în vârstă începi să-ți mai schimbi opiniile. Liniile fine se înmulțesc și cam intri în panică la gândul că acum câteva luni nu erau acolo.

Și, pe principiul „paza bună trece primejdia rea”, decât să combați, mai bine previi, iar mie nu-mi mai lipsește de ani buni crema de ochi de pe etajera din baie. Momentan, în urma testării Herbalife SKIN, am rămas fidelă gelului tonifiant și cremei pentru ochi din gama cu pricina.

Pe scurt, în cazul meu pielea din jurul ochilor nu-i chiar o zonă cu probleme. De aici și ideea de prevenție. Însă sunt convinsă că, în timp, voi ajunge să-mi mulțumesc pentru bunul obicei de a aplica produse de îngrijire destinate acestei zone. Spun că nu-i o zonă cu probleme în ideea ca pot trece zile bune fără să simt nevoia să aplic o cremă, fără să simt pielea uscată în lipsa acesteia. Totuși, nu pot aștepta ca pielea să „țipe” după îngrijire.

Atât gelul tonifiant cât și crema hidratantă pentru ochi Herbalife SKIN vin in tuburi albe, opace, cu pompiță. O pompiță (cât un bob de piper) este suficientă pentru fiecare ochi. Despre miros nu pot spune ca m-ar deranja, nici măcar nu l-am sesizat. De altfel, parfumul nu se găsește pe lista de ingrediente.

Gelul tonifiant este, așa cum îi spune și numele, un produs cu o consistență de gel. Se întinde foarte bine și pătrunde instant în piele. Nu lasă niciun fel de urmă de unsoare ori, din contră, uscăciune. Machiajul se aplică ușor, nu face scămuțe și nu facilitează strângerea produselor cremoase în liniile fine.

Am ales să folosesc crema hidratantă pentru ochi seara pentru că îmi place să aplic o cantitate ceva mai generoasă de produs fără să îmi fac probleme că nu va intra în piele suficient de repede. Am mai spus pe blog că am tendința să exagerez puțin cantitatea de cremă aplicată seara. Dimineața pielea din jurul ochilor se simte hidratată și moale. Aș putea foarte bine să folosesc crema aceasta și dimineața dar mi-este mai comod cu gelul.

Listele de ingrediente pot fi consultate în imaginea de mai jos. Așa cum Herbalife ne-a obisnuit, nu putea să lipsească aloe vera. Printre altele regăsim ingrediente de top precum Niacinamide, Camellia Oleifera, Squalane, hydrogenated lecithin. Alte ingrediente benefice: castravete, Macadamia, Panthenol. Spre finalul listei  gelului tonifiant avem si menta însa este mult prea la sfârșit ca să-mi fac probleme.

dozaj si ingredienteDupă câteva săptămâni de utilizare a produselor Herbalife SKIN pentru ochi pot spune că sunt mulțumită de aspectul pielii din jurul ochilor. Nu pot spune că mi s-au diminuat liniile fine dupăatât de puțin timp însă zona arată bine și asistenta de vânzări de la Orange mi-a propus Orange Young (pentru tineri de până în 26 de ani). Asta este de bine, nu?

Produsele costa 141 lei fiecare, ambele având o cantitate de 15 ml.