pachet herbalife skinAcum câteva săptămâni vă anunțam o frumoasă lansare – gama Herbalife SKIN. Astăzi vreau să vă povestesc primele mele impresii despre această gamă și să vă provoc să testați și voi. Așa cum vă spuneam și aici, gama de îngrijire de la Herbalife nu poate și nici nu-și propune să facă minuni singură. Avem nevoie, înainte de toate, de o alimentație sănătoasă, de o viață sănătoasă. Norocul și bagajul genetic fac ca la vârsta mea (puțin peste 30) să nu-mi arăt foarte tare vârsta. Ba chiar mă văd uneori nevoită s-o menționez pentru a putea fi luată mai în serios. Varianta a doua ar fi să mă îmbrac mai sobru dar asta nu se va întâmpla curând…

Revenind la subiectul de astăzi, am să vă spun pe scurt cum am testat eu cumințică și seara și dimineața, timp de 7 zile, rutina de îngrijire Herbalife SKIN. Primul produs este Gelul demachiant cu efect de netezire pe bază de citrice. Ambalajul pare mai mare, ai fi tentată să crezi că are 250 de ml, ca șampoanele, însă are doar 150, cantitatea normală pentru un astfel de produs. Totuși, este foarte concentrat, o cantitate cat o boabă de fasole fiind suficientă pentru față și gât. Conține particule destul de mari pentru o oarecare exfoliere fizică însă eu nu am observat efecte în acest sens. Curăță bine și nu usucă pielea.

Cel de-al doilea produs este Loțiunea tonică energizantă pe bază de plante, pentru mine un produs inedit. Este prima loțiune tonică sub formă de spray pe care o încerc. Ca efecte pot spune că este răcoritoare, deloc lipicioasă și se absoarbe instant în piele. Nu trebuie să aștepți mai mult de 10-15 secunde pentru ca aceasta să nu se mai simtă pe ten. N-am reușit să-l conving pe soțul meu s-o folosească și el dar nici nu am insistat, de teamă să nu mi-o fure.

Serul pentru reducerea ridurilor este alb, semi-opac și absolut deloc lipicios. Pătrunde foarte repede în piele și ai putea aplica imediat pasul următor însă eu am preferat să-l las să „se așeze” în timp ce am aplicat crema de ochi. Pentru zi am ales Gelul tonifiant pentru ochi, cu o formulă foarte ușoară. Hidratează suficient de bine pielea și nu lasă film la suprafața acesteia. Menționez acest lucru deoarece am uneori tendința de a aplica puțin mai mult. O cantitate cât un bob de grâu este suficientă pentru fiecare ochi însă, având pompiță, câteodată am apăsat mai tare și n-am vrut să irosesc produsul. Crema hidratantă pentru ochi este ceva mai densă, mai grasă și pătrunde puțin mai lent în piele. Nu mă deranjează acest lucru; are la dispoziție toată noaptea să pătrundă în piele.

Crema hidratantă de zi pentru strălucire zilnică a fost favorita mea, în ciuda faptului că nu are SPF. Are o textură nu foarte uleioasă și un oarecare luciu, oferind acea strălucire discretă fără să te facă să arăți ca un glob de discotecă sau a unsă cu ulei. Este o bună bază de machiaj, neinfluențând negativ rezistența acestuia pe parcursul zilei. Crema regeneratoare de noapte este și ea în ton cu crema hidratantă pentru ochi, adică puțin mai grasă, lăsând un ușor film uleios la suprafața pielii, film care se absoarbe în cca jumătate de oră.

Masca purificatoare pe bază de argilă și mentă am folosit-o o singură dată. Ca aplicare și efecte mi se pare că seamănă foarte bine cu surata ei, Masca de curățare cu multivitamine, despre care v-am povestit aici. Chiar o folosisem pe cea de-a doua recent în ideea de a o termina. Recunosc că podusul din gama Herbalife SKIN are un miros mai intens, mai puțin plăcut însă cred că efectele sunt mai importante.

Mi-aș fi dorit să vă arăt niște poze before/afer însă mi se pare inutil. Nu am riduri pronunțate care să aibă nevoie de ajutor disperat și, astfel, diferențele sunt insesizabile. Ba mai mult, la poza before am avut lumină mai bună și ai crede că tenul arată mai bine. Spuneam mai sus că am testat cumințică șapte zile. Doar șapte zile am fost cumințică. După finalizarea testului am început să reorganizez rutina după bunul meu plac sau, mai bine zis, după nevoile pe care le-am resimțit în ceea ce privește îngrijirea tenului meu. Dimineața am scos din ecuație gelul de spălat (nu am considerat că e nevoie de un astfel de produs dimineața, întorcându-mă la loțiunea micelară, mult mai blândă și mai ușoară) și serul, atât din motive de timp cât și pentru că n-am simțit nevoia să aplic două produse hidratante. In weekend n-am renunțat la ser, nemaiavand atâta nevoie să aplic machiaj imediat.

Per total, după șapte zile de rutină completă, mi-am simțit tenul sănătos și hidratat. Nu mi-au apărut coșuri sau iritații și nici nu am sesizat existența vreunei zone uscate pe ten.

Acum că v-am povestit părerea mea, aș vrea să vă propun să testați și voi Herbalife SKIN timp de șapte zile. Voi oferi unui număr de trei cititoare un set de eșantioane de test, într- cantitate suficientă pentru șapte zile. Daca vrei să te numeri printre ele trebuie să-mi lași un comentariu și să-mi povestești care este rutina ta de îngrijire, la interior și la exterior (frumusețe, nutriție și mișcare).  Această etapă durează 7 zile, începând de astăzi, 14 februarie. 

pachet testare

După ce ați testat vreau să-mi povestiți impresiile voastre. Împreună cu sponsorii vom alege o câștigătoare care va primi setul de produse full size din imaginea de mai jos: Demachiant cu efect calmant pe bază de Aloe, Loțiune tonică energizantă pe bază de plante, Cremă hidratantă pentru stălucire zilnică și Cremă regeneratoare de noapte.  Câștigătoarea va fi anunțată în maxim 3 zile de la primirea tuturor celor trei mini-review-uri. premiu

Vă urez multă baftă și sper să vă placă gama Herbalife SKIN!

 

Cele trei participante la testare sunt:

Caroline Maria

Amet Nelida

Mihaela Grigoras

Aștept datele coastre, dacă se poate până mâine seară, pentru a putea trimite pachețelele cât mai repede.

Va mulțumesc tuturor pentru participare.