Nu mai e niciun secret că am o slăbiciune pentru mascara. Pentru că fac ce fac dar de genele false tot nu mă lipesc. Despre gene false fir cu fir nici nu poate fi vorba. Deocamdată mi se par complicat și costisitor de întreținut. Plus că am început să port din ce in ce mai des ochelarii, de nevoie și din comoditate. Ce sens ar avea sa le ascund în spatele unor lentile de mioapă?

Nu concep machiaj fără mascara, mai ales știindu-mă cu gene destul de scurte și deschise la culoare – aproape invizibile. Când am văzut periuța noului mascara Maybelline Lash Sensational am zis că trebuie să-l încerc. Am avut ocazia să-l folosesc de o grămadă de ori și cred că ar fi cazul să vă povestesc despre el până nu se termină!
maybelline lash sensationalAmbalajul roz metalic seamănă ca formă cu The Mega Plush, tot de la Maybelline, despre care v-am vorbit aici. Evident, cel mai mult m-a atras periuța. Momentan mi se pare ideala pentru genele mele. Perii scurti ma ajută să aplic produsul la baza genelor fără să mă murdăresc pe pleoapa superioara iar cei lungi sunt ideali pentru alungire și ceva volum. Spun „ceva volum” pentru că nu pot cere foarte mult de la genele mele subțiate spre vârfuri. Perii nu sunt flexibili, fapt ce ajută mult, mai ales în zona destinată bazei genelor.

maybelline lash sensational periutaNu aș putea spune că aplic unul, două sau mai multe straturi. Pur și simplu insist până obțin efectul care-mi place și simt că mai mult ar fi prea mult. După mulți ani de când folosesc mascara (aproape 15 ani) cam știu când mai mult este prea mult. Nici nu e nevoie să treacă atâta timp ca să-ți dai seama unde-i limita.

Mai jos avem o mică demonstrație de tip „înainte/după”. În cazul meu mascara Maybelline Lash Sensational oferă și alungire și volum, fără să încarce sau să creeze efectul de piciorușe de păianjen.

maybelline 1 maybelline 2Produsul se fixează bine pe gene – nu curge și nu se fărâmițează. Și la demachiat stă bine. Folosesc demachiant bifazic (cu ulei) și se curăță perfect fără să mă trezesc a doua zi cu urme negre sub ochi.
Pretul recomandat pentru maybelline Lash Sensational este de 38 lei.

Ați încercat acest produs? Voi cum vă înțelegeți cu rimelurile Maybelline? În cazul meu acesta este de departe preferatul.

Dacă v-a plăcut review-ul meu și dacă vă place acest blog încă mă mai puteți vota la Școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris: